NADIN MUŽ U BOLNICI: Primljen sa temperaturom 40, groznicom, krvarenjem iz nosa
Foto: Dragana Udovičić, Aleksandar Jovanović

Folkerkin suprug prebačen u Klinički centar

NADIN MUŽ U BOLNICI: Primljen sa temperaturom 40, groznicom, krvarenjem iz nosa

Stars -

Nije mu bilo dobro nekoliko dana, a tek kad ga je pregledao naš lekar, shvatili smo koliko je ozbiljno. Mnogo sam se uplašila, kaže Topčagićka za Kurir

Nada Topčagić poslednjih dana preživljava pravu dramu jer je njen muž Zlatko Đorđević u teškom stanju prebačen u bolnicu, saznaje Kurir!Pevačicin suprug primljen je u utorak na odeljenje za plućne bolesti u Kliničkom centru u Beogradu, a kako kaže, još ne znaju šta je sa Zlatkom jer iščekuju rezultate.- Zlatko je kosio travu u našoj vikendici u Banovcima u subotu, a na Uskrs, kada smo se vratili kući, igrali smo se s unukom i sve je bilo u najboljem redu. Nakon što smo ispratili goste, ja sam otišla na kafu u komšiluk i kad sam se vratila kući, on se tresao od groznice. To je bilo stravično! Čovek od dva metra bukvalno kopni! To nisam videla u životu - kaže za Kurir vidno preplašena Nada i dodaje da u početku ni sama nije znala kako da mu pomogne.- Bili smo sami u kući i baš sam se uplašila. Imao je temperaturu 40 i to je trajalo nekoliko dana. Onda je krenula da mu ide i krv iz nosa i tada sam se istraumirala. Zlatko se tada zatvorio u spavaću sobu i čula sam ga kako priča s našim prijateljem, doktorom Savićem, koji je neurohirurg. Tada su mi se noge odsekle jer znam da on nikad u životu nije išao kod lekara - priča pevačica, koja planira da suprugu uvede restriktivne mere.Prema njenim rečima, vodio je nezdrav život kojem ona konačno želi da stane na kraj.- Najpre mora da uspori malo s tempom. Mnogo je radio, ali i pušio. On je dnevno tri kutije cigara trošio. Više preda mnom neće smeti da zapali! Samo se nadam da će rendgen pluća biti dobar i da će se sve završiti kako treba - kaže pevačica.

OptimistaPRIMAM TERAPIJUKontaktirali smo i sa Zlatkom Đorđevićem, koji nam se javio, ali nije bio preterano raspoložen da razgovara.- U bolnici sam, moram da primam terapiju. Nadam se da nije ništa ozbiljno. Moja Nada se mnogo preplašila zbog mene! Izvinite, sad moram da idem, doktori su mi došli u posetu - kratko je rekao pevačicin muž.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track