Prikaži najnovije vesti
Dunja Ilić, Foto: Printskrin/Facebook
Okrenula se zdravom životu

NAKON 10 GODINA DUGE I MUČNE BORBE: Dunja Ilić je konačno rekla NE! Evo i čemu...

Stars 6

Pevačica Dunja Ilić nikada nije krila da ima problem s alkoholom, iako ima samo 26 godina. Ona je sebi obećala da više nikad neće liznuti ni kap alkohola, čime se i javno pohvalila.

"Posle deset godina lekova, saveta, psihijatara i sr.nja... Jutros sam se probudila i, iz ne znam kog razloga, samoj sebi obećala da više nikada u životu neću popiti kap alkohola. Bez Ikakvih dramatičnih momenata i izgovora. Jednostavno sam ušla, uhvatila se za flašu i vratila je na policu izazvavši čuđenje i kod kasirke! I tako nekako, ništa nema dok sami ne rešimo" pohvalila se pevačica i zbog svoje oduke dobila pohvale i poruke podrške.

Ilićeva bitku s alkoholom vodi već dugo.

Foto: Printskrin/Instagram Foto: Printskrin/Instagram

Podsetimo, na dočeku Nove godine završila je u pritvoru zbog napada na medicinskog tehničara. Naime, Dunja je zvala Hitnu pomoć da pomogne njenoj drugarici, a pošto joj nisu dozvolili da prisustvuje pregledu priprita pevačica šutnula je tehničara u koleno, a on joj je uzvratio udarcem pesnicom u glavu.

Osim problema s alkoholom, pevačica ima i bipolarni poremećaj, o čemu je takođe otvoreno govorila. Dunja je ove godine dva puta bila žrtva nasilja. Krajem juna je dobila batine u Prištini jer je rekla da je Srpkinja, a prošle nedelje je dobila udarac od nepoznatog muškarca koji ju je pomešao sa konobaricom.

(Alo/M.K.)

Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir