NAPOKON UPECANI: Viktor Savić izveo Saru na večeru
Foto: Nebojsa Mandic

Prvi izlazak pevačice i glumca

NAPOKON UPECANI: Viktor Savić izveo Saru na večeru

Stars -
Novopečeni estradni par zajedno je već dva meseca, ali se do sada uspešno krio

Viktor Savić (31) i Sara Jovanović (21) uhvaćeni su prvi put u večernjem izlasku.Naime, iako je novopečeni estradni par već dva meseca zajedno, ekipa „Paparaco lova“ ih je tek nedavno snimila, kada su izašli na večeru u jedan restoran. Glumac je prethodno došao po pevačicu kolima i sačekao je ispred njene zgrade, a ona je čim se pojavila stavila u gepek ranac sa stvarima. Ipak, kamere nisu zabeležile njihov zagrljaj, ni poljubac na javnom mestu.

Dolijali... Viktor Saru sačekao ispred njene zgrade
Dolijali... Viktor Saru sačekao ispred njene zgrade

U vezi od decembraInače, zajedno su viđeni i krajem decembra na promociji Sarinog spota, ali tada još niko nije naslućivao da su u emotivnoj vezi. Njih dvoje ni sada nisu hteli da potvrde, ali ni da demantuju romansu.- Ne želim da pričam o svom privatnom životu - rekla nam je kratko Sara Jo, a Savić je tokom jučerašnjeg dana bio nedostupan za bilo kakve komentare.Pevačicu u poslednje vreme često možemo videti u društvu glumaca, pa se šuškalo da joj je partner i glumac Aleksandar Radojičić, koji se proslavio kao Balerina iz filma „Montevideo, bog te video“.

Odlazi s Viktorom... Sara Jovanović
Odlazi s Viktorom... Sara Jovanović

Voli glumce- Ovo sa Viktorom nije bio prvi put da me povezuju sa nekom poznatom ličnošću. Pre toga su me dovodili u vezu i sa Aleksandrom Radojičićem. Ljudi će na kraju shvatiti da ja zapravo imam jednu listu na kojoj piše „Montevideo“, a onda lupam recke. Posle toga ću verovatno da pređem na film „Bićemo prvaci sveta“. Mediji su iskrivili sliku o meni. Ne menjam muškarce tek tako - rekla je nedavno pevačica, ni tada ne demantujući napise da su emotivni partneri.(Lj. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track