NAPUŠTA ESTRADU I OSTAVLJA PEVANJE: Lepoj Breni poslednji album pravi Rasta
Foto: Stefan Jokić

Posle 35 godina karijere

NAPUŠTA ESTRADU I OSTAVLJA PEVANJE: Lepoj Breni poslednji album pravi Rasta

Stars -

Gazdarica „Granda“ odlučila da svoj jubilej kruniše hitovima za koje će biti zadužen muž Ane Nikolić. Folkerka i reper imali sastanak pre njenog odlaska u Dubai

Lepa Brena ugovorila je saradnju sa Stefanom Đurićem Rastom, koji će uraditi deset pesama za njen novi, ali i poslednji album, saznaje Kurir.Oduševljena reperovim radom i hitovima koje je napisao, a posebno poslednjim albumom njegove supruge Ane Nikolić, gazdarica „Granda“ poželela je da i ona postaje moderna.

BombastičnoIako se ranije spekulisalo da će pevačica sarađivati s njim, kako smo saznali, njih dvoje su se neposredno pred Brenin odlazak u Dubai sreli i dogovorili se o saradnji. Ono što obožavaoce najveće balkanske zvezde svakako neće obradovati jeste to da će ovo biti njen poslednji studijski album!- Breni se posebno svidelo to što je on za samo tri meseca uspeo da napravi hit album svojoj supruzi Ani Nikolić! Ona je najavila da će sledeće godine slaviti 35 godina karijere, kao i jubilej turneje pod nazivom „Hajde da se volimo“, uz nekoliko novih pesama. Ubeđena je da samo Rasta za tako kratko vreme može da joj napravi bombastičan album kojim će staviti tačku na svoj diskografski rad - kaže izvor Kurir i dodaje da je reper već prionuo na posao.DogovorPrema njegovim rečima, Brena je pre dolaska u Dubai kontaktirala s Rastom, a sutradan su imali sastanak.- Rasta već ima dve pesme za koje smatra da bi odlično legle Breni i čim ona dođe s putovanja poslaće joj da ih posluša. Obe su bržeg ritma i mnogo drugačije od onog što je Brena do sada snimala - kaže naš izvor.

Hoće ga sveANASTASIJA GA PRVA PIKIRALAĆerka Cece Ražnatović je pre mesec dana najavila svoju muzičku karijeru i otkrila da bi volela da sarađuje upravo s mužem Ane Nikolić.- Sviđa mi se Anin poslednji album, koji joj je Rasta uradio. On baš ima smisla. I ko zna, možda dođe do saradnje - rekla je Anastasija za Kurir.

Deo prošlosti Kako je marija zeznula vlasnicu „Granda“ŠERIFOVIĆKA JOJ OTELA PESMU!Nije kome je rečeno, već kome je suđeno! Ta stara narodna poslovica pokazala se apsolutno tačna kad je reč o novom hitu Marije Šerifović „Deo prošlosti“, koji uopšte nije bio namenjen njoj, već gazdarici „Granda“ Lepoj Breni!Kako Kurir saznaje, ova pesma je napisana za Brenu, koja je zamolila članicu žirija „Zvezda Granda“ da otpeva demo-snimak. Ali to joj je bila velika greška.- Marija je prvo odlepila na muziku, a kad je pročitala tekst, koji govori o nesrećnoj ljubavi, samo je izustila: „Pa ovo kao da je pisano za mene!“ Kompozitoru je rekla da „Deo prošlosti“ mora po svaku cenu biti njena pesma - kaže izvor Kurira.Marija je samo rekla Breni da zaboravi na tu pesmu i da će je ona snimiti. Vlasnica „Granda“ se uopšte nije naljutila, štaviše, složila se sa Šerifovićkom da je ta kompozicija baš za nju.Lj. S.

I. E. - J. C. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track