NATA SE VEĆ SPREMA ZA DRAGU MAŠIN: Evo šta glumci kažu o Ristićevom izboru pevačice
Foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić

Reditelj pravi kasting kod Marića

NATA SE VEĆ SPREMA ZA DRAGU MAŠIN: Evo šta glumci kažu o Ristićevom izboru pevačice

Stars -

Čuveni reditelj Ljubiša Ristić ponovo je uzburkao pozorišnu javnost!

Nakon ekskluzivnog Kurirovog otkrića da će u Ljubišinoj novoj predstavi „Tajna Crne ruke“ igrati pevačica Nataša Bekvalac, reagovali su profesionalni glumci, koji su predložili reditelju da kasting za novi mjuzikl odradi u nekom od rijalitija!Naravno, Ristiću se ta ideja veoma dopala.- To je odlično! Napraviću kasting kod Milomira Marića u „Parovima“ - rekao je Ljubiša Ristić za Kurir.Tvorac legendarne predstave „Buba u uhu“ tako je na svoj način bacio rukavicu u lice glumcima. Međutim, većina glumaca nije u tim rečima videla nikakvu provokaciju. Tako, jedna od mladih nada Jelisaveta Orašanin smatra da reditelj ima pravo da izabere koga hoće.- Ne verujem da bi Ristić išao u rijaliti da izabere glumce, jer ipak je on čovek iz kulture. Svakako mi ne smeta njegov izbor. Ima pravo da izabere ono što misli da je najbolje, a ja imam pravo da biram gde ću da glumim - rekla je Orašaninova za Kurir.To što će Nataša Bekvalac igrati kraljicu Dragu u novoj predstavi Ljubiše Ristića ne smeta ni Tihomiru Staniću, koji je glumio kralja Aleksandra Obrenovića u TV drami „Pad dinastije Obrenović“.- Niko ne sme da sumnja u izbor Ljubiše Ristića! Njegove odluke ne treba komentarisati, on dobro zna šta radi. Izvanredan reditelj, na čijim sam predstavama odrastao, diveći mu se - rekao je jedan od naših najboljih glumaca.

U istoj seriji kraljicu Dragu Mašin igrala je Ljiljana Blagojević, ali ona je bila nedostupna do zaključenja ovog broja. Međutim, nesuđena Draga iz nikad emitovanog filma Isidore Bjelice „Draga Mašin u ormaru“ Vesna Vukelić Vendi javila se na naš poziv. I ona smatra da je izbor reditelja na mestu.- Nijedna glumica mlađe generacije nema moć da igra kraljicu Dragu! I Nataša je u deficitu s karakterom, ali je svakako bolja od ovih glumica koje se po novinama razvode, zaljubljuju i svađaju - kaže Vendi.Natašu Bekvalac zvali smo više puta u toku jučerašnjeg dana. Prvo nam je rekla da je pozovemo kasnije jer je u kupovini s ćerkom Hanom, a onda nam se više nije javljala na telefon.

PredrasudeNATAŠA JE OČEKIVALA OSUDU GLUMACAKako Kurir saznaje, Nataša Bekvalac je počastvovana pozivom Ljubiše Ristića da glumi u njegovom novom mjuziklu, ali je i veoma uplašena.- Desilo se ono čega se i plašila, a to je kako će reagovati glumci. Očekivala je predrasude s njihove strane. Zadatak koji je prihvatila je veliki zalogaj, scenario je veoma zahtevan i ona je već počela da se priprema za to - kaže izvor Kurira blizak Bekvalčevoj.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track