NATAŠA BEKVALAC IGRA DRAGU MAŠIN Glumci ogorčeni: Pevaljko bez škole, marš na Farmu
Foto: Dragan Kadić

Digli glas

NATAŠA BEKVALAC IGRA DRAGU MAŠIN Glumci ogorčeni: Pevaljko bez škole, marš na Farmu

Stars -

Feđa Stojanović sledeći kasting vidi u rijalitiju, Goran Sultanović očekuje da i Boris Tadić zaigra kraljicu, a Branka Pujić bi Natu poslala na FDU

Nataša Bekvalac dobila je ulogu Drage Mašin u mjuziklu „Tajna Crne ruke“ reditelja Ljubiše Ristića. Pevačica će u svom pozorišnom debiju dobiti priliku da deli scenu s glumačkim veličinama Svetozarom Cvetkovićem, Radom Đuričin, Darom Džokić , Tanjom Bošković i Vlastom Velisavljevićem, koji su već igrali u ovom spektaklu krajem osamdesetih.Angažman jedne pevačice izazvao je revolt među pojedinim glumcima, koji smatraju da Nataši nije mesto na pozorišnoj sceni, a pogotovo ne u ulozi nesrećne srpske kraljice, koja je ubijena u Majskom prevratu sa suprugom Aleksandrom Obrenovićem.Zauzela tuđe mesto- To je isto kao da Boris Tadić igra Dragu Mašin. Ćutanjem jedino mogu da izrazim protest - kaže Goran Sultanović, jedna od prvih zvezda mjuzikala i kabarea u Srbiji.Ništa manje ogorčena nije ni profesorka na FDU Branka Pujić, koja smatra da Nataša krade mesto školovanim umetnicima.- Postoje fakulteti koje treba glumci da završe. U Srbiji ima barem pet odličnih glumica koje bi to fantastično uradile, ali su očigledno bitna neka druga merila i kriterijumi. Nataša je lepa žena, ali nije školovana za to! Sve i da se samo slika i da se od nje ne zahteva dramski momenat, nije joj mesto u mjuziklu! - kaže glumica.Iskusna „glumica“I Feđa Stojanović opleo je po pevačici iz Novog Sada.- Iskreno, mene više ništa ne može da začudi u ovoj zemlji. Najbolje bi bilo da dođu ove s „Farme“, to su veoma talentovane devojke, možda bi mogle da konkurišu Nataši. Idealna podela, bravo! - ironičan je Stojanović.Najpoznatija glumačka Draga Mašin jeste Ljilja Blagojević, koja je tu ulogu ostvarila u seriji „Pad dinastije Obrenović“, ali je ona juče bila nedostupna za komentar.Mjuzikl „Tajna Crne ruke“ premijerno će biti izveden 9. oktobra u Sava centru. Ansambl će, pored glumaca, činiti i 20 balerina i jedan bik, koji će biti deo scenografije. Inače, Nataša se već oprobala kao glumica u serijama „Neki novi klinci“ i „Žene s Dedinja“.gra Dragu Mašin u „Tajni Crne ruke“

REAGOVANJA / OVI GLUMCI SU NATAŠI BEKVALAC DALI PODRŠKUGorica PopovićOna je mamac za publikuNemam ništa protiv toga. Nataša je mamac za publiku. Mjuzikl je veoma zahtevan i drago mi je što se Ljubiša vraća na pozorišnu scenu.Bane TrifunovićŠta je loše u tome?Glupo je pljuvati kad ne znam zašto je reditelj izabrao baš nju. Ima i glumaca koji pevaju, igraju i vode emisije, pa ni tu ne vidim problem.Branislav LečićMože i čistačica da igra DraguJa sam davno radio taj komad, baš s Ristićem isto u Sava centru. Reditelj ima pravo da uzme i čistače sa ulice, političara, a i neku zvezdu.Eva RasNata je prava za tu uloguDrago mi je što su je izabrali. Ona je izuzetno lepa žena i za tu ulogu je potrebna lepotica. Nataša je skandalozna, a to nije lako. Fantastična je.

Puriša Đorđević, autor mjuziklaJA I NEMAM POJMA KO JE TA NATAŠA BEKVALAC?!Jedan od autora mjuzikla „Tajna Crne ruke“, proslavljeni reditelj Puriša Đorđević, od nas je prvi put čuo za Bekvalčevu:- Nemam pojma ko je ta Nataša. Nikad nisam čuo za nju! Tekst „Tajna Crne ruke“ napisao sam pre više od 20 godina i ne znam ko se danas bavi njime.

Branka Pujić, Feđa Stojanović i Goran Sultanović
Branka Pujić, Feđa Stojanović i Goran Sultanović

Kako su glumci reagovali na angažman jedne pevačice, pročitajte u dnevnim novinama KURIR u broju od srede, 31. avgusta.

U štampanom izdanju KURIRA pročitajte još:

SEKS-SKANDAL U SKUPŠTINI: Poslanik napravio dete službenici

DAČIĆ ZA KURIR: Tadiću, veći si gad od Milanovića!

ŠEŠELJ ZA KURIR: Bramerc opet može da mi po.uši!

PREBRODITE KATASTROFU: Preživite smak sveta sa 4.000 dinara!

NE DAJU JOJ PLATU: Dačićeva miljenica ostala bez cvonjka

OČAJNA MAJKA SRPSKOG OFICIRA: Plačem iznad praznog groba, već 25 godina tražim sina jedinca!

POMAHNITALI OTAC PRETIO UOČI SAMOUBISTVA: Ako mi ne date bebu, baciću je kroz prozor!

UBILA MAJKU, PSA PA SEBE: Našminkala se i krenula u krvavi pir

SAVETI STRUČNJAKA: Roditelji, od vas zavisi hoće li dete voleti školu!

DRAŽEN DALIPAGIĆ ZA KURIR: Partizanu ne bih dao ni dinar!

Poklon magazinU DANAŠNJEM STARSU: Kres kombinacija košarkaša i starleteTijana Ajfon: Najbolji seks imala sam sa RaduljicomNovi Stars otkriva kako su Tijana Ajfon i Raduljica bili u kratkoj vezi dok on nije zaveo odbojkašicu Stefanu Veljković.

Prema njenim rečima, upoznali su ih prijatelji, odmah po upoznavanju završili su u njegovom stanu...

Sve detalje potražite u današnjem poklon dodatku Stars.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track