NATAŠA BEKVALAC ISKRENO: Raspuštenica sam i kraljica novih ljubavi
Foto: Damir Dervišagić

Konačno progovorila o razvodu

NATAŠA BEKVALAC ISKRENO: Raspuštenica sam i kraljica novih ljubavi

Stars -

Bekvalčeva u subotu veče u Beogradu održala sjajan nastup, na kojem je bila odlično raspoložena iako trenutno prolazi kroz turbulentan životni period

Nataši Bekvalac ne smeta što je zbog razvoda od Ljube Jovanovića glavna tema u medijima poslednjih nedelja, pa čak i zbija šale na svoj račun.

Piće pred nastup... Nataša Bekvalac
Piće pred nastup... Nataša Bekvalac

Pevačica je preksinoć nastupala pred beogradskom publikom posle nekoliko meseci pauze i napravila atmosferu za pamćenje, a neke pesme koje je pevala pogodile su i nju lično. Nata se na samom početku večeri zahvalila publici, koja je došla u velikom broju na njen nastup, i naglasila da je to bio poseban dan za nju. Potom je samoj sebi posvetila pesmu s poslednjeg albuma.- Molim za malo pažnje. Želela bih da sada otpevam jednu pesmu koju posvećujem sebi i svim ostalim raspuštenicama. „Kraljica novih ljubavi“, je l‘ može - rekla je Bekvalčeva i onda zapevala svoj veliki hit.

TOP 10: Ovo su razvodi koji su "tresli" srpsku estradu!

Iako je u klub stigla petnaestak minuta pre početka svirke, Nata nije želela da daje izjave brojnim novinarskim ekipama, koje su je strpljivo čekale, i to da bi izbegla pitanja o krahu braka s bivšim rukometašem. Za razliku od prethodnog puta, kad smo je fotkali na aerodromu po povratku iz Pariza i kada je lice krila sunčanim naočarima i bila ozbiljna, pevačica je preksinoć bila odlično raspoložena i nije skidala osmeh sa lica.

Podržao koleginicuSAŠA KOVAČEVIĆ DO JUTRA BODRIO NATUSašu Kovačevića retko možemo sresti u noćnim izlascima jer je i sam dosta zauzet svojim nastupima i koncertima, ali je preksinoć napravio presedan. Pevač je s društvom posle dužeg vremena izašao u provod i odabrao da te večeri uživa u nastupu Nataše Bekvalac, s kojom se druži već godinama. Kovačević je u klub stigao među poslednjima, oko dva sata ujutru, ali je zato ostao do samog kraja Natinog nastupa.

Ups, nešto se vidiSKAKALA PA POKAZALA GAĆICEBekvalčeva je na nastupu zasenila sve prisutne svojim izgledom, pogotovo ultrakratkom haljinicom koja je pokazala i više nego što treba. Dok je igrala na bini, Nata je više puta foto-reporterima i publici u prvim redovima pokazala donji veš. U početku je pevačica uzaludno spuštala haljinu, koja joj se neprestano podizala, ali je brzo shvatila da je to nemoguća misija.

Ivan Ercegovčević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja