NATAŠA BEKVALAC NAPUŠTA SRBIJU: Vodi i ćerku sa sobom, a evo šta će tamo raditi...
Foto: Dragan Kadić

Traži svoj mir

NATAŠA BEKVALAC NAPUŠTA SRBIJU: Vodi i ćerku sa sobom, a evo šta će tamo raditi...

Stars -

Pevačica Nataša Bekvalac, nakon nastupa koji ima u Grčkoj krajem meseca, otputovaće u jedno mnondensko letovalište na predlog svojih prijatelja kako bi se odmorila od svega što joj se u poslednje vreme dešava u privatnom životu.

Nakon razvoda od supruga Ljube Jovanovića, pevačica je izgubila veru u ljubav, svoj prepoznatljiv osmeh osmeh, a u medijima se u poslednje vreme uopšte ne pojavljuje.

Bekvalčeva je odlučila da okrene novi list u životu, a da će turbulencije koje su joj se desile otpevati u novoj pesmi, za koju navodno sama piše tekst.

"Prijatelji su je posavetovali da otputuje na van Srbije. Nataša je prihvatila tu ideju, samo što će sa njom otići i njena ćerka Hana, od koje ona ne voli preterano da se odvaa, Nada se da će nakon nastupa u Grčkoj, koji ima krajem aprila, odlučiti za jedno od dva letovališta koje je planirala, a tamo će najverovatnije raditi na svojoj novoj pesmi. Njen kum Alen, koji joj je bio velika podrška, najverovatnije će pisati muziku, dok će Nata sama pisati tekst", rekao je izvor blizak Nataši.

Puls

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Hana pripremila iznenađenje za Natašu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track