NATAŠA BEKVALAC O NAJTEŽEM PERIODU U ŽIVOTU: Velika nesreća se desila, kao i emotivni lomovi
Foto: Damir Dervišagić

Otkrila

NATAŠA BEKVALAC O NAJTEŽEM PERIODU U ŽIVOTU: Velika nesreća se desila, kao i emotivni lomovi

Stars -

Privatni život popularne pevačice Nataše Bekvalac oduvek je izazivao mnogo pažnje.

Sada je u srećnom braku sa rukometašem Ljubom Jovanovićem, a najviše skandala izazvao je njen razvod od vaterpoliste Danila Ikodinovića.

Bekvalčeva se priseća tog perioda svog života.

"Vrlo brzo nakon upoznavanja s Danilom, rodila se i moja želja za detetom. Tako i bi. Period trudnoće pamtim kao najbezbrižniji, gde sam potpuno odsečena od medija uživala u svakom trenutku, ali u tom periodu odvojila sam se i od mog najbližeg poslovnog saradnika i menadžera. Hanino rođenje promenilo je sve: prioritete, odnos prema životu i ljudima. Osećala sam se važnom kao da sam jedina majka na svetu. Posle nekoliko meseci uželela sam se scene, i kada sam osetila da sam potpuno spremna, snimila sam singl ”Dobro moje” i vratila se sa neuobičajenom hit baladom na scenu", rekla je Nataša pre nekoliko godina u jednom intervjuu.

Nakon tog lepo perioda, desile su joj se stvari koje danas želi da zaboravi. Danilo je doživeo nesreću, a onda je usledio i razvod.

"Nekoliko meseci kasnije, desila se velika nesreća za čitavu porodicu, emotivni lomovi, usponi i padovi, koji su me oslabili i kao ženu slomili. O tom periodu ne želim da pričam i više nikada neću – prošlo je i dobro je. Usledio je razvod i tad sam osetila koliko mediji mogu da budu surovi, to me je još više učinilo nesigurnom, ali morala sam zbog svoje ćerke da stavim masku jake i potpuno nesalomive, iako sam u biti bila slabija nego ikad, i privatno i javno osramoćena. Opet sam pobegla i vratila se svom najvećem zaštitniku – porodici i okrenula se onom što je jedino moglo da me iščupa i učini živom – muzici", otkrila je Nataša.

Nataša je danas u srećnom braku, živi sa ćerkom Hanom i uživa u velikoj ljubavi i pažnji publike koja sluša njene pesme.

Foto Dragan Kadić
Foto Dragan Kadić

(Puls)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track