NATAŠA BEKVALAC U POSLEDNJI ČAS UMAKLA TERORISTIMA: Za dlaku izbegla napad u Parizu!
Foto: Aleksandar Jovanović

Dramatično

NATAŠA BEKVALAC U POSLEDNJI ČAS UMAKLA TERORISTIMA: Za dlaku izbegla napad u Parizu!

Stars -

Samo nekoliko sati nakon što je pevačica stigla u Beograd, na pariskom aerodromu dogodio se krvavi incident, zbog čega je ceo grad bio blokiran

Nataša Bekvalac u poslednjem času izbegla je teroristički napad u Parizu pošto je nekoliko sati pre toga krenula za Beograd.

U Parizu proslavila ćerkin rođendan.. Nataša i Hana
U Parizu proslavila ćerkin rođendan.. Nataša i Hana

Pevačica je imala mnogo sreće jer je avion u kojem je ona bila s ćerkom Hanom i njenom dadiljom poleteo s aerodroma Šarl de Gol u petak uveče, a u subotu ujutro glavni grad Francuske bio je potpuno blokiran. U ranim jutarnjim satima na drugom pariskom aerodromu Orli odigrala se prava drama. Nepoznati muškarac napao je vojnika i tom prilikom mu oteo automatsku pušku. Ubrzo potom napadač je ubijen, pa su svi letovi iz Pariza ka drugim evropskim gradovima otkazani. Nata je imala sreću jer je u to vreme već bila u Beogradu.

Omiljeni grad... Bekvalčeva ispred Ajfelovog tornja
Omiljeni grad... Bekvalčeva ispred Ajfelovog tornja

Ovo nije jedini incident koji je izbegla. Poslednjeg dana njenog boravka u Parizu, Bekvalčeva je posetila čuveni Ajfelov toranj, gde je napravila i nekoliko fotografija koje je postavila na društvenoj mreži Instagram. Baš tog dana, prema saznanjima francuske policije, teroristi, među kojima je bila i šesnaestogodišnja Hrvatica po imenu Sara, planirali su da izvedu napad, u kojem bi eksplozivom razneli toranj, koji je glavna atrakcija Pariza i koji dnevno poseti na hiljade turista.Nataša je tako bez ikakvih problema boravila u Parizu, ali i pored toga, po povratku u Beograd nije bila nasmejana. Paparaco Kurira uslikao je pevačicu na surčinskom aerodromu „Nikola Tesla“, ali je ona sve vreme izbegavala kontakt s medijima. Nije želela ništa da komentariše kad je u pitanju njen razvod od bivšeg rukometaša Ljube Jovanovića.

Izbegao susret s bivšom ženomNATA STIGLA U BEOGRAD, LJUBA OTIŠAO U NOVI SADLjuba Jovanović nije dočekao svoju još uvek zakonitu suprugu Natašu Bekvalac u Beogradu. On je u petak po podne otišao u rodni Novi Sad, gde žive njegovi roditelji, kako bi tamo proveo vikend.Naš paparaco uslikao je direktora Pionirskog grada u jednom kafiću u centru Novog Sada dok je sedeo s prijateljima. Bio je raspoložen, pio je kafu i kiselu vodu, sve vreme je pričao s prijateljima, ali nijednog trenutka nije pominjao razvod.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

NATAŠA SE VRATILA STAROM ŽIVOTU: Pevačica sa ćerkom sletela u Beograd!

Ivan Ercegovčević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track