NATAŠA BEKVALAC ZA KURIR: Vlada Mandić je budala, Vučić mi je okej!
Foto: Marina Lopičić

Intervju: Ovakvu je ne znate - pevačica iskreno o politici, prostituciji i ljubavi

NATAŠA BEKVALAC ZA KURIR: Vlada Mandić je budala, Vučić mi je okej!

Stars -
U priči između Vlade i Ljube nisam učestvovala. Politika me ne zanima, ali naš premijer je sjajan. Od kada sam se razvela od Danila, patim za porodicom

Nataša Bekvalac odlučila je da progovori o svemu o čemu je do sada ćutala. Pevačica bez dlake na jeziku prozvala je rukometaša Vladu Mandića, ali i pohvalila rad premijera Srbije Aleksandra Vučića. Na škakljiv način komentarisala je elitnu prostituciju i otkrila da li ćerka Hana više liči na nju ili na njenog bivšeg supruga Danila Ikodinovića.Otkako je u medijima odjeknula vest da je kriva za krah prijateljstva između njenog dečka Ljube Jovanovića i Mandića, novosadska barbika odgovara ravnodušno.- Umem da kažem da se s budalom ne treba raspravljati. U takvim pričama ja nisam učestvovala i zato nemam potrebu da išta objašnjavam na tu temu - poručila je Nataša.Šta to radiš muškarcima, pa oni otkidaju na tebe?- Mislim da je to utisak sa strane. Ja se borim sa stvarima s kojima se bori svaka žena. Nemam tajnu kad je ljubav u pitanju, sve je individualno i zavisi od trenutka.

Da li bar, kao u tvojoj pesmi, Ljubu bolesno voliš?- Ne volim da pričam o njemu javno, s njim ne idem na događaje, nikad se ne fotografišemo za medije. Ipak moram reći da je on najbolji čovek kog sam srela u životu i vrlo sam srećna i ponosna što je baš moj.Mnogo se govori o elitnoj prostituciji. U taj kontekst dovođene su mnoge glumice, voditeljke i pevačice?- Na to bi vam bolje odgovorili ljudi koji se kreću u tim društvima. Moji muzičari i ja pripadamo radničkoj klasi, nema tu elite niti luksuza, samo tako izgleda sa strane. Svakako da je toga uvek bilo i kod nas i u svetu, toga ima ne samo u šou-biznisu već i među studentima, advokatima, doktorima. Iako sam na strani žena, to nikad nisam mogla da razumem.Uz koju pesmu bi polomila sve čaše u kafani?- Postoji mnogo pesama na koje se svi lome, a ja na njih ne reagujem. Na to gledam malo drugačije i možda zbog toga kafana nije mesto za mene.Da si premijerka Srbije, šta bi prvo promenila?- Ne bih se ja mnogo mešala, meni je Aleksandar Vučić skroz okej.

Da li si razmišljala o tome da se ponovo udaš?- Otkad sam se razvela, jako patim za porodicom. Nije lako sam odgajati dete, baviti se ovim vrlo surovim poslom, živeti pod stalnim pritiskom javnosti, trpeti svakodnevno tračeve o sebi, laži i uvrede. Mnogo je to čak i za moja leđa. Lakše je kad imaš nekog ko će da te obožava običnu, nervoznu, prepunu mana i slabosti. Za takvog ću se udati i on će postati deo moje porodice.Na koga više liči Hana?- Pokupila je najbolje od oboje, kad su osobine i fizički izgled u pitanju, u stvari liči na mene skroz. Čini me beskrajno ponosnom što pohvale na račun njenog vaspitanja pršte na sve strane. Vaspitanje deteta je težak i odgovoran posao, ali i najlepši.Sa kim ćete provesti novogodišnju noć?-Radno sa svojim fanovima u beograskoj „Kraun plazi“.

PepeljugaNATU NAŽULJALE CIPELEPaparaco Kurira uslikao je Natašu kako je tokom konferencije izula cipele s visokim štiklama, jer su je očigledno žuljale. Pevačica nije mogla više da trpi neudobnu obuću pa je stopala naslonila na cipele i tokom intervjua odmarala prste.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track