NATAŠA PONOVO PROLAZI KROZ PAKAO: Razvodi se od Ljube, a evo kako je PLAKALA zbog Danila Ikodinovića
Foto: Printskrin, Damir Dervišagić

Drugi razvod

NATAŠA PONOVO PROLAZI KROZ PAKAO: Razvodi se od Ljube, a evo kako je PLAKALA zbog Danila Ikodinovića

Stars -

Pop pevačica Nataša Bekvalac razvodi se od bivšeg rukometaša Ljube Jovanovića nakon dve godine braka. Nataša je sa ćerkom Hanom otišla iz Srbije, dok je Ljuba izašao iz kuće i smestio se u hotel.

Njih dvoje su rešili da se raziđu zbog brojnih problema koje, uprkos jakoj volji, nisu uspeli da reše, pa su shvatili da je najbolje da svako ode na svoju stranu.

Nataša je pre Ljube bila u braku sa bivšim vaterpolistom Danilom Ikodinovićem. Njihov razvod je uzdrmao je domaću javnost, a dugo se pričalo o suze pop zvezde Nataše Bekvalac. Naime, pevačica je plakala dok je u emisiji pričala o razvodu sa Danilom Ikodinovićem. To je bilo da je prvi put u Srbiji neko u jednoj tolk šou emisiji zaplakao i napustio studio.

U trenutku kada joj je voditelj Ognjen Amidžić pustio video snimak sa lepim i manje lepim trenucima iz njihovog braka, pevačica nije mogla da ostane jaka te je zaplakala.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

Mnogi su smatrali da je to bila čista gluma ali je pevačica otkrila sve.

"Toliko je zlurado komentarisati iskrenost toga. Ne bih volela da se iko razvede, ali ko god se razveo zna da je to posle smrtnog slučaja u porodici najstresniji događaj. Onda kada izađete ispred ljudi jer vas toliko čupaju i maltretiraju, smognete snage da izađete pred njih, puste vam najljubavnije momente u životu sa čovekom od kog se razvodite.

Ko bi mogao da se iskontroliše? I onda vi na to što se ja prospem kažete "Kako dobra glumica". Pa da sam tako dobra glumica, ja ne bih sada pričala sa vama nego bih bila u Holivudu", rekla je Nataša tada. Pop zvezda je u braku sa Danilom dobila ćerku Hanu.

Podsetite se trenutaka iz čuvene emisije:

Bonus video:

PRVO OGLAŠAVANJE I POJAVLJIVANJE POSLE ODLUKE O RAZVODU: Evo šta je Nataša Bekvalac rekla o Ljubi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track