NATAŠA ŠAVIJA O SVOJIM VEZAMA: Najbolji seks imala sam sa Ljajićem
Foto: Damir Dervišagić I Dado đilas

Intervju

NATAŠA ŠAVIJA O SVOJIM VEZAMA: Najbolji seks imala sam sa Ljajićem

Stars -
Ne smeta mi što je Adem druge veroispovesti, bitno mi je da me je u krevetu zadovoljavao kako sam želela. On ima čime da se ponosi

Nataša Šavija, koja je osvojila sedmo mesto u finalu rijalitija „Parovi“ i dobila nagradu od 5.000 evra, zadovoljna je svojim učešćem u rijalitiju koji joj je doneo veliku popularnost.Starleta koja želi da se bavi pevanjem smatra da će joj ovaj šou pomoći u karijeri, kao i u tome da se bogato uda.Nataša otkriva za Kurir Stars s kojim je fudbalerom imala najbolji seks, šta bi sve radila s „orlićima“ i šta se sve dešavalo između nje i Gastoza, kao i o drugim brojnim aferama s poznatim ličnostima.- Ne poznajem „orliće“, ali ću se potruditi da ih upoznam. Najviše mi se sviđa Rajković i s njim bih možda bila. Rajkoviću bih dala za džabe (smeh). Između nas bi palo neko ljubljenje i maženje, a možda i nešto više. Ma dala bih mu, zašto da ne. Volela bih i da vidim ugovore „orlića“, možda mi se svidi još neki. Na Kurirovom posteru su mi slatki momci koji nose dres s brojevima sedam i deset (Ivan Šaponjić i Andrija Živković, prim. aut). Dogovorićemo se o svemu.Znaš li ti koliko oni imaju godina?- Ne, koliko?

Do 20 godina?- Ups, nadam se da me neće osuditi za pedofiliju. Ma šta ima veze, pa ovi što su meni slatki imaju sigurno 19 godina. Uostalom, koga briga za godine.Kako komentarišeš to što su ih Mimi Oro i Atina Ferari već startovale po noćnim klubovima?- Molim?! To je nemoguće, ne mogu one da me preteknu. Neću im to dozvoliti. „Orlići“ su samo moji i nikome ih ne dam, a pogotovo ne njima. Ja mogu više da im ponudim (smeh).Šta te najviše privlači kod fudbalera?- Sve, ali bukvalno sve. Ne mogu to da opišem.

Koji od njih je bio najbolji u krevetu?- Bilo je mnogo dobrih i sa svakim je bilo drugačije. Mogla bih da izvojim Adema Ljajića. On je odličan u svakom smislu i ima čime da se ponosi. S njim je seks neopisiv i uvek sam uživala. Ne smeta mi što je on druge veroispovesti, bitno mi je da me je u krevetu zadovoljavao kako sam želela.Zašto si razvela Zorana Bambija Tošića, a nisi ostala s njim u vezi?- Sa Zoranom sam imala lepu vezu iako je on bio oženjen. Nisam imala nameru da ga razdvojim od žene, tako da ne znam da li sam ja uzrok razvoda. Verovatno jesam, ali nisam sigurna. S njim sam putovala i provodila se, ali jednostavno nismo mogli više zajedno.Da nemaš te lovatore, da li bi uspela da sama sebi finansiraš putovanja?- Pa ja sam se bavila modelingom i putovala sam mnogo. Međutim, mislim da ne bih mogla da obiđem neka mesta da nema njih, pogotovo se ne bih tako opuštala.Slaba si i na srpske političare.- Ovu temu bih zaobišla jer ne želim da pričam o njima. Ima mnogo frajera među njima, a jedan od najzgodnijih mi je Čeda Jovanović.

Da li si pokušala da ostvariš neki kontakt s njim?- Nisam.Tvrdiš da imaš dečka. Koliko ti on mesečno daje para za trošak?- Dečko mi daje oko 3.500 evra za mesečni trošak i plaća mi stan. Ne žalim se.Hoće li ti oprostiti seks sa Gastozom?- Naravno da hoće. Moj dečko se razume u šou-biznis i zna da ja samo njega volim. Što se tiče Gastoza, bilo mi je lepo s njim, a razmislila bih da li bih ponovo bila s njim.Hoćeš li mu tražiti nešto novca od glavne nagrade?- S obzirom na to da je dobio 40.000 evra i još dodatnih 5.000 evra, ne verujem da će imati mnogo da mi da. Ja sam mu tražila 20.000 evra da kupim nova kola, ali sad ću ga pitati samo za pet pošto je i on u manjku.

Što je sigurno, sigurno je SA GASTOZOM SAM KORISTILA ZAŠTITUKakav je Gastoz u seksu?- Dobar je. Mi smo koristili zaštitu tokom seksa radi bezbednosti od trudnoće i bolesti. Moram da se čuvam, otkud znam s kim je sve on bio, a u kući je spavao s Tijanom i Macom.

Odbila gaDADO POLUMENTA JE NAVALENTAN I DOSADANKo te je još muvao od poznatih?- Bilo ih je mnogo, ne mogu da se setim više. Dado Polumenta mi je jedno vreme slao poruke da se viđamo, ali bio je mnogo navalentan i dosadan. Dobar je frajer, ali jednostavno je taj njegov napad bio odbojan.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track