NATAŠA ŠAVIJA VOZILA PIJANA: Naduvala 0,73 promila i htela da se izvuče na šarm...
Foto: Marina Lopičić

Htela da se izvuče na moćne ljude

NATAŠA ŠAVIJA VOZILA PIJANA: Naduvala 0,73 promila i htela da se izvuče na šarm...

Stars -

Starleta Nataša Šavija vozila je pijana zbog čega ju je policija isključila iz saobraćaja.

Saobraćajna patrola zaustavila je bivšu učesnicu "Parova" na Autokomandi u Beogradu u noći između utorka i srede oko 3 sata ujutru. Tokom rutinske kontrole utvrdili su da ima 0.73 pormila alkohola u krvi. Pošto je znala da joj sleduje duvanje u alkometar, Šavija je odmah pokušala da se izvuče na šarm, ali joj to nije uspelo.

"Priznala je da je popila dva-tri pića, ali je izjavila da nije pijana. Kada je videla da policajci pripremaju alkometar, počela je panično da moli ne bi li izbegla testiranje. Vadila se na to da je poznata ličnost i da joj ovakav incident nikako ne ide u prilog. Policajci su joj rekli da je o tome trebalo ranije da misli i zamolili je da se testira", priča izvor iz policije.

Nekoliko trenutaka potom aparat je očitao 0.73 alkohola u krvi, što predstavlja stanje srednje alkoholisanosti."Opet je probala da se izvuče pozivajući se na poznanstva sa nekim moćnim ljudima u zemlji. Naravno da joj tako nešto prošlo. Policajci su napravili zapisnik i momentalno je isključili iz saobraćaja, jer je predstavlja opasnost za druge učesnike. Tek kada je potpisala zapisnik shvatila je da neće proći nekažnjeno", tvrdi izvor.

Podsetimo, ona se prošle godine hvalila kako ne pije dok voz.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track