NE PRIHVATA SNAJKU? Harisov otac konačno OTKRIO BAŠ SVE o Radi Manojlović i svom sinu!
Foto: Dragana Udovičić

Progovorio

NE PRIHVATA SNAJKU? Harisov otac konačno OTKRIO BAŠ SVE o Radi Manojlović i svom sinu!

Stars -

Otac pevača Harisa Berkovića konačno je otkrio kakvo zaista ima mišljenje o Radi Manojlović.

O dvadesetdvogodišnjem Harisu Berkoviću, otkako je otpočeo emotivnu vezu sa daleko poznatijom koleginicom Radom Manojlović, neprestano bruji domaća javnost – mnogi smatraju da je zbog svog privatnog života preko noći postao popularan, a njegov otac Mirsad Berković ističe da se talentovani Haris, uprkos svemu, nije promenio.

"Ostao je Hari svoj, sigurno, ja to najbolje znam. Međutim, činjenica je da se njegov život totalno okrenuo i da je promenio neke životne navike zbog prirode posla, pa se možda zbog toga nekome čini da se promenio. Ali, njegovu iskrenost, poštenje, pozitivu i veliko srce ništa ne može da promeni", ishvalio je Mirsad svog sina na početku razgovora, a onda otkrio kako je reagovao kada je čuo da se Haris zabavlja sa devet godina starijom koleginicom Radom Manojlović.

"Iznenadio sam se, naravno, prvenstveno zbog toga što je ona svima nama dobro poznata i veoma popularna. Međutim, bez lažne skromnosti, imponovalo mi je to što joj se svideo Hari, jer devojka u njenoj poziciji sigurno može da bira. Lepo je znati da ti sin "vredi"", kroz smeh ističe Berković.

Foto: Dragana Udovičić
Foto: Dragana Udovičić

Mesecima se pisalo o tome da "snajku" Radu dugo nije želeo da prihvati – da nije bio zadovoljan Harisovim izborom, kao i da je na sve načine pokušao da ih razdvoji, zbog čega su svi imali velike probleme. Nagađalo se i da je velika razlika u godinama između njegovog sina i pevačice jedan od glavnih razloga za njegovo nezadovoljstvo, a Harisov otac demantuje glasine i otkriva šta zaista misli o Radi.

"Naravno da to nije istina. Da ne pametujem puno, najmanji problem u životu su godine. Problem je biti srećan, zadovoljan, voljen i raditi ono što voliš. Ja Radu poštujem kao osobu, naravno, jer ona to zaslužuje", ističe Mirsad i još jednom napominje da sa Manojlovićevom nikada nije imao nesuglasice.

Foto: Marina Lopičić
Foto: Marina Lopičić

Iako je, kao što kaže, sve u najboljem redu, Haris svoju dragu ne dovodi često u svoj rodni Gradačac i porodični dom.

"Navratili su jednom u povratku sa zajedničkog nastupa u Travniku. Haris stvarno nema vremena još uvek ni za sebe, pa ni za nas. Mi to, naravno, razumemo i podržavamo ga. Puno je posla, na samom je početku i mora da se dokaže, pokaže i opstane, što je, ponavljam, ogroman posao", iskren je Berković.

Foto: Aleksandar Jovanović
Foto: Aleksandar Jovanović

Na samom kraju razgovora, interesovalo nas je da li bi Mirsad voleo da njegov sin zasnuje porodicu baš sa Radom Manojlović, kao i da li mladi pevač već razmišlja o tome.

"Laž bi bila reći da ne razmišlja o braku, porodici i životu uopšte, ali sada je to zbog njegovih godina i ciljeva koje mora da postigne stavljeno u drugi plan. Iskreno, što se mene tiče, vodim se onom narodnom:"Koja njemu bude dobra, biće i meni"", kaže otac Harisa Berkovića za Pink.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track