Ne želim da budem u vezi koja neće potrajati!
Foto: Promo

Ozčan Deniz želi uskoro da zasnuje porodicu

Ne želim da budem u vezi koja neće potrajati!

Stars -

Želim da nađem nekoga ko mi odgovara, da to bude neko ko ima veru. Ne govorim samo o religioznosti nego mislim na veru u porodicu, posao, ljubav i budućnost, poručuje glumac, zvezda turkse hit serije „Sudbina“

Popularni turski glumac Ozčan Deniz vraća se na srpsku televiziju u seriji „Sudbina“, u kojoj glumi lik Kahramana Jorukhana. Serija će se emitovati od 3. aprila, radnim danima u 19.10 sati na TV Prva.Ozčan važi za najtraženijeg i najzgodnijeg glumca u Turskoj, a zbog svoje svestranosti (glumac, muzičar, scenarista i reditelj) jedna je od tamošnjih najplaćenijih zvezda. I pored takvog statusa, Deniz čvrsto stoji na zemlji, neprestano radi na sebi, a iza sebe ima devetogodišnji brak s koleginicom Handan Deniz.

Da li je sudbina zacrtana već prvom epizodom serije „Sudbina“?- Tri su epizode već dovoljna referenca. Najveći faktor uspeha jedne serije je scenario. Gledaoci bi trebalo da se pronađu u nekoj priči.Siromašna devojka, bogat muškarac, nemoguća ljubav. Da li je sve to rezultat jedne jasne računice?- Gledalac je kao učenik koji uči napamet. Ne prihvata baš situacije koje izlaze izvan njemu poznatih tematskih okvira. Na televiziji i nema previše šarolike tematske ponude, kao što je to u bioskopima. Za televiziju ima smisla raditi stvari za gledaoce koji su ozbiljno shvatili ono što ste prethodno radili. Zato je u Turskoj i dalje popularno obrađivati teme porodičnih intriga, snažnih porodičnih odnosa koje razara neki spoljni virus. Gledaocima je to privlačno.Omiljeni ste kod žena. Koji su razlozi za to?- Možda sam tip koji im nije stran. Mogu me poistovetiti sa svojim bratom, ocem ili ujakom. Uklapam se u te muške uloge.Kakav je vaš ljubavni status?- U tome nisam preterano srećan. Nikako da me zahvati taj žar. Mogu samo da kažem ovo: više ne želim da budem u vezi za koju ne verujem da će potrajati.Da li biste želeli da imate decu?- Naravno da želim, ali želim da nađem nekoga ko mi odgovara, da to bude neko ko ima veru. Ne govorim samo o religioznosti nego mislim na veru u porodicu, posao, ljubav i budućnost. Postoje ljudi bez vere, oni koji žive u osećaju ništavila. Očito ne mogu s takvima zasnovati porodicu. Snimi film, napravi seriju, napravi album, održi koncert. Sve sam odrađivao s vrhunskim uživanjem. Sada se samo ponavljam. Želim da nađem nešto novo. Možda zbog toga želim da imam porodicu. Ne znam kako je to. Ne znam je li dobro, loše, problematično ili sjajno. Ali znam da želim da pokušam.Šta vas najviše plaši u životu?- Zastoj. Nemogućnost da nastavim da mislim, radim i živim. Ostati zaglavljen - zaključio je Ozčan za Story.hr.

Stiže „Magija“SNIMA DUET SA SELMOM BAJRAMIPričalo se da će ovaj talentovani glumac, koji je ujedno i pevač, uskoro snimiti duet s popularnom pevačicom „Granda“ Selmom Bajrami. Očekujemo da uskoro čujemo njihovu zajedničku pesmu „Magija“ na turskom jeziku, a do tada možete uživati u jednoj od njegovih najslušanijih numera, „I onda“, koju je snimio u duetu s koleginicom, glumicom Deniz Cakir.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track