NEDA UKRADEN PROGOVORILA: Molila sam Boga za još dece, a evo zašto imam samo ćerku!
Foto: Printscreen

Nije ispunila životnu želju

NEDA UKRADEN PROGOVORILA: Molila sam Boga za još dece, a evo zašto imam samo ćerku!

Stars -

Neda Ukraden ponosna je na ćerku Jelenu ali njena životna želja joj se nažalost nije ostvarila.

Naime, pevačica je imala životnu želju da se pored ćerke, još nekoliko puta ostvari kao majka ali nažalost, to nije uspela.

Neda je odlučila da otkrije detalje o privatnom životu i razlog zbog kog nije ispunila svoju veliku želju.

"Ako pričamo o privatnom životu, molila sam Boga da imam više dece. To što nisam imala više dece, to je sticaj okolnosti, ne zato što nisam mogla da rodim. Prosto nisam imala muža i adekvatne uslove, jer dete treba da ima i oca i majku. Ajde to da otac i majka nisu u braku, ali makar da su blizu i u dobrim odnosima", rekla je Neda a onda otkrila i kako je gajila svoju ćerku Jelenu.

Foto: Aleksandar Jovanović
Foto: Aleksandar Jovanović

"Kada sam podizala svoju Jelenu, iako sam bila razvedena, imala sam punu podršku svog oca…Kada se udala, rođenjem čak troje unučadi, ostvarila je i moj san i ispunila mi svaku želju. Učinila me je srećnom i presrećnom. A što se tiče materijalnih stvari, mislim da nije sreća marka automobila ili bunde koju nosiš. Sreća je u tebi i oko tebe, ljudima sa kojima se družiš i posao kojim se baviš, a isto tako možeš biti jako nesrećan ako imaš dobar auto parkiran u garaži ili sa nekom skupom krpom", zaključila je pevačica.

Foto: Dragan Kadić
Foto: Dragan Kadić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track