NEDODIRLJIVA SEVERINA: Neću da izađem dok se svi ne sklonite!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Srpska snajka glumila zvezdu

NEDODIRLJIVA SEVERINA: Neću da izađem dok se svi ne sklonite!

Stars -

Severina Kojić je zatvorila 56. Sabor trubača u Guči. Srpska snajka je zapevala na „svetom trubačkom mestu“. Neki su je osuđivali zbog toga, drugi podržavali, a ona se, valjda potresena zbog podeljenih reakcija javnosti, u Guči ponašala veoma čudno.

Sevka nikome nije dozvolila da joj priđe. Kad je stigla u Guču, zahtevala je da se sklone sve novinarske ekipe i fanovi da bi ona, poput nedodirljive zvezde, izašla iz auta.

- Neću da izađem dok se svi ne sklone - rekla je momcima iz obezbeđenja i svekru Draganu Kojiću Kebi, koji su se potrudili da joj „raščiste prolaz“.Na kraju su je telohranitelji odveli na binu, gde se pred publikom pojavila u sado-mazo fazonu. Kad je otpevala svoje, doslovno je otrčala do kola i krenula za Beograd.

- Da li se to Seve uplašila za svoju bezbednost?! - iznenađeno su se pitali njeni fanovi kojih je, prema nekim procenama, na koncertu bilo tek oko 3.000.Naravno, i na ovaj nastup je povela muža Igora. A kad su pokušali da joj uruče šajkaču, ona je to odbila.- To meni dajte, nije to poklon za nju! - rekao je Igor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track