NEKONTROLISANA: Marijana Mićić divljala pred decom
Foto: Dragan Kadić

Psovala organizatora

NEKONTROLISANA: Marijana Mićić divljala pred decom

Stars -
Mićićeva pobesnela kad je videla da na stolu nema njenih papira, zbog čega je digla frku i izgovarala ružne reči iako je oko nje bilo mnogo mališana

Marijana Mićić divljala je pred decom pre proglašenja pobednika u superfinalnoj večeri takmičenja „Pinkove zvezdice“.Voditeljka je pobesnela kad je videla da na stolu pored bine nema njenih papira, zbog kojih je napravila frku. Pored toga što je vikala, ona je psovala pred nekoliko učesnika ovog muzičkog šoua koji su bili oko nje, kao i pred brojim ljudima iz publike.- Kad je sišla sa scene da se odmori dva minuta dok je takmičar pevao, Marijana je odmah počela da drami. Nije mogla da obuzda svoju nervozu jer joj papiri nisu bili na stolu i počela je da se breca na ženu koja je stajala pored nje. Prvo je pregledala ceo sto, a potom je pobacala stvari iz ruke. Dečko iz organizacije odmah je dotrčao i doneo joj to što je tražila, a onda se ona još više iznervirala što sklanjaju njene stvari bez njenog odobrenja - priča naš izvor s lica mesta.

Voditeljka se tresla dok je izgovarala ružne reči, pritom se nije obazirala na decu oko nje, koja su sve to slušala.- Mićićeva nije mogla da iskontroliše svoje ponašanje, pa je sedeći mlatarala rukama i nogama, a rečnik joj je bio uličarski. Mladić je smirivao i pokušavao da joj objasni da nema razloga za paniku. Njeno divljanje kratko je trajalo, smirila se kad joj je šminkerka popravila sjaj na usnama. Nasmejana je izašla na scenu, kao da ništa nije bilo - rekao je naš izvor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track