NEPOZNATI DETALJI NOVOG RIJALITIJA Evo ko je VODITELJKA a kad čujete ko su sve SNAJKE šokiraćete se
Foto: Printskrin

Ludnica

NEPOZNATI DETALJI NOVOG RIJALITIJA Evo ko je VODITELJKA a kad čujete ko su sve SNAJKE šokiraćete se

Stars -

Jovana Jeremić, voditeljka koju ste upoznali i zavoleli u emisiji Specijal sa parovima, biće glavna snajka-voditeljka i provodažija u pronalaženju đuvegije budućim snajkama.

Ona će im davati zadatke, instrukcije i ocenjivati da li imaju kvalitet da postanu prva srpska rijaliti snajka!

U "Snajke" ulazi vama jako poznato ime Dalila, al ovoga puta nije Mujić, nego Karić.

Naime, Dalila Karić dolazi iz Sarajeva i odvažila se na ovo putovanje kako bi pronašla ljubav svog života. Da saznate još detalja.

Saznajemo da će jedna od snajki biti bivša učesnica muzičkog kutka "Madivi". Naime, Anja Lupu takmičila se u pomenutom rijalitijiju, ali iako nije postigla značajan plasman, možda će "Snajkama" imati više sreće.

Takmičarke nikako neće moći da se izležavaju i jure samo kadar. One će morati intenzivno da rade svaki dan i pokazuju običaje iz mesta odakle dolaze.

"Sam podatak da su devojke iz svih krajeva obećava različitost njihovog karaktera, ali i običaja i tradicionalnih vrednosti koje one neguju. Kroz međusobna takmičenja i susrete sa potencijalnim mladoženjama, snajke će pokazati ko su, odakle su, šta znaju, ali i šta treba da nauče", ističu iz produkcije.

Već ranije je otkriveno da će u novi rijaliti ući devojka po imenu Dragana, a prijatelji i rodbina je zovu Ledi Gaga ili Bombašica. U Snajke ulazi i Nađa Nikolić (21), koja je takođe bila učesnica Maldiva, a u novi rijaliti ulazi nevina, a kako će izaći iz njega ostaje da se vidi.

Happy

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track