NEPRIJATNA SITUACIJA: Pogledajte šta je Ljuba rekla ćerki kad ju je u suzama pozvala na svadbu!
Foto: Printscreen

RIJALITI

NEPRIJATNA SITUACIJA: Pogledajte šta je Ljuba rekla ćerki kad ju je u suzama pozvala na svadbu!

Stars -

Aleksandra Subotić pozvala je Ljubu Pantović na svadbu koja je zakazana za 7. maj u vili "Parova", i to u Ljubinom uključenju uživo u program Hepi televizije.

Njih dve prvo su se dotakle teme male Magdalene i toga da li je Ljuba zaista socijalnoj službi prijavila Aleksandru zbog phođenja prema detetu.

"Aleksandra, ja sam uvek uz tebe", počela je Ljuba.

"Znam, ali me zanima ono za Magdalenu. Ja sam imala veliki problem zbog toga", odgovorila joj je Aleksandra."Sa njom je sve u redu i ja bih da te zamolim da ne slušaš nikoga, već ono što si naučila dok si živela sa mnom", rekla joj je Ljuba.

"Ali ne servira meni niko, mama, ja sam bila u socijalnoj službi", odbrusila joj je Aleksandra.

"Aleksandra, ja nisam prijavila ni tebe ni nikoga jer ja nisam ludak. Ja sam samo majka koja brani svoje dete".

"Ja to znam, zato nisam verovala ni Karađorđu ni nikome, dok nisam otišla tamo", rekla je Aleksandra, a onda je upitala majku:

"Mama, hoćeš li se ti pojaviti za svadbu?", tužnim glasom upitala je Aleksandra."Alekandra, ti znaš da ću ja biti sa tobom i kad sam fizički prisutna i kad sam odsutna…", izbegla je Ljuba odgovor na pitanje uprkos Aleksandrinom insistiranju i ponavljanju da želi da joj majka bude tu.U snimku ispod pogledajte kompletno Ljubino uključenje i razgovor sa Aleksandrom:

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

TOP 5: Najlepše žene svih sezona "Parova"!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track