NESLAVNI DEBI BOŽANE VUJINOVIĆ: Zona i Mane oterali starletu sa snimanja

Ćorak

NESLAVNI DEBI BOŽANE VUJINOVIĆ: Zona i Mane oterali starletu sa snimanja

Stars -

Nakon što su se glavni glumci pobunili protiv njenog učešća u filmu „Vrati se, Zone“, Božana zamoljena da napusti set na Vlasini

Glumački debi starlete Božane Vujinović u nastavku filma „Zona Zamfirova“ prošao je neslavno. Glumci Brankica Sebastijanović, Milan Vasić i reditelj Jug Radivojević zahvalili su se devojci na saradnji i zamolili je da napusti set filma „Vrati se, Zone“.

- Glumci su poludeli kad su čuli da će s njima u isti kadar da stane starleta koja je hapšena u akciji suzbijanja elitne prostitucije. Najviše je negodovao Milan Vasić, koji igra Maneta, jer je hteo da napusti snimanje ako ona ostane u podeli. Reditelj Jug Radivojević je nakon toga razgovarao s njom i zamolio je da napusti Vlasinu, gde je trebalo da snimi svoju scenu - priča za Kurir očevidac ovog razgovora.Božana se sama pre dva dana pohvalila da je deo ekipe filma „Vrati se, Zone“ tako što je na svoj Instagram profil postavila fotografiju na kojoj se vidi da je po rasporedu snimanja njeno vreme dolaska na set u 14 časova. Osim toga, starleta je tagovala sebe na Vlasinskom jezeru, gde se pre deset dana ekipa filma preselila iz Pirota, a kadrovi su se snimali i u Beogradu, Novom Pazaru, Senti, Nišu i Valjevu. Starleta se uredno pojavila na setu i strpljivo čekala svoj red.

Ljubomorni... Brankica i Milan
Ljubomorni... Brankica i Milan

Pozvali smo Božanu da je upitamo kako joj je bilo na snimanju.- O meni se piše više nego o glavnim glumcima. Nije bilo u redu da zasenim glavnu glumicu Brankicu Sebastijanović kao Zonu Zamfirovu. Kad ne mogu da zaustavim kritike, što da ne dodam ulje na vatru - rekla je starleta za Kurir.LJ. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track