DIVLJAK NA PUTU: Kalinić skrivio udes, Mađari teško povređeni!

Ovom čoveku zabranite da vozi

DIVLJAK NA PUTU: Kalinić skrivio udes, Mađari teško povređeni!

Stars -
Dok se vraćao sa Kopaonika, Milan džipom izleteo iz krivine i u suprotnoj traci udario u automobil, u kojem su bila četiri strana putnika

Milan Kalinić juče u 11.40 sati izazvao je saobraćajnu nesreću kada se sudario sa mađarskim državljanima koji su teže povređeni. On se vraćao sa Kopaonika, a udes se dogodio kod sela Dupci, na putu ka Jošaničkoj banji.Kako Kurir saznaje iz izvora bliskih kruševačkoj policiji, voditelj „Pinkovih zvezda“ je svojim džipom „landrover“, u kome su bili i njegova supruga i dvoje dece, zbog neprilagođene brzine izleteo iz krivine i u suprotnoj traci udario u automobil sa četiri putnika. Muž i žena, koji su sedeli na mestu vozača i suvozača, zadobili su povrede unutrašnjih organa, muškarac je povredio glavu, a žena se žalila na bol u stomaku. Njihova snaja lakše je povređena, a sin se ugruvao. Oni su kolima Hitne pomoći prevezeni u Opštu bolnicu u Kruševcu, gde su urađene detaljne analize.- Policija je brzo stigla na mesto nesreće. Urađen je uviđaj, a Kaliniću nije pronađen alkohol u krvi. Milan je upućen kod tužioca, gde je dao izjavu, a po njegovu porodicu došao je jedan prijatelj - otkriva naš izvor.Pozvali smo Milana koji je tada bio kod tužioca.- Ne mogu sada da pričam, možemo kasnije da se čujemo - rekao je voditelj, ali posle nije odgovarao na naše pozive.

Milan Kalinić
Milan Kalinić

Da bismo dobili detaljne informacije o povređenima, pozvali smo i bolnicu, ali oni nisu mogli da pričaju o pacijentima. Iz policije u Kruševcu saopšteno je da će protiv Kalinića biti podneta krivična prijava.

Dao 400 evraPLATIO DA NE ODGOVARAMilan je u septembru 2013. izazvao udes u Pančevu, u kojem je lakše povređen Savo Aćimov. On se nagodio sa tužilaštvom i uplatio je 40.000 dinara u humanitarne svrhe, pa je krivična prijava odbačena. Pre dve nedelje pisana mu je kazna jer je preticao na duploj punoj i vozio je neregistrovani auto.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track