Nevena Božović: Još me niko nije osvojio
Foto: Story/Andrej Nihil

Zimska idila na Kopaoniku

Nevena Božović: Još me niko nije osvojio

Stars -

Talentovana pevačica Nevena Božović provela je nekoliko dana u najpoznatijem domaćem zimovalištu gde uživala u skijanju koje obožava, kao i u društvu dragih prijatelja, ali o svom ljubavnom životu kaže da još nije upoznala dečka koji poseduje sve vrednosti do kojih joj je stalo

Posetioci Kopaonika, najpoznatijeg ski-centra u regionu, proteklih dana mogli su na snežnim stazama da sretnu našu mladu i uspešnu pop pevačicu Nevenu Božović (22). Oni koji su tu redovni gosti, verovatno se nisu mnogo iznenadili jer je Nevena iskusna i pasionirana skijašica koja od malih nogu zimske dane provodi na ovoj planini. - Skijam od treće godine i veliki sam ljubitelj ovog sporta. Moji ujna i ujak bili su profesionalni skijaši pa sam rano stala na skije. Obožavam i zimu i leto, a nekad ne mogu da odlučim da li više volim skijanje ili plivanje. Kopaonik me veže za detinjstvo i osnovnu školu zato što je blizu mog rodnog grada, pa sam stalno bila tamo.

Kompletan intervju i ekskluzivne fotografije sa Maldiva potražite u novom, 595. broju magazina Story, koji je u prodaji od petka, 10. februara.U susret Danu zaljubljenih, magazin Story uz novi broj svim čitaocima poklanja novi CD grupe Regina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track