NIJE MU POMOGLO NI ŠTO JE BRENIN SIN: Viktor u majbahu divljao 150 km na sat na auto-putu!
Foto: Damir Dervišagić

GAS DO DASKE

NIJE MU POMOGLO NI ŠTO JE BRENIN SIN: Viktor u majbahu divljao 150 km na sat na auto-putu!

Stars -

Viktor Živojinović, koji kao vozač početnik ima ograničenje brzine 108 km/h, sa ocem Bobom testirao limuzinu od 150.000 € ludujući auto-putem.

Breninog i Bobinog najmlađeg sina Viktora Živojinovića zaustavili su juče presretači na auto-putu jer je „majbahom“ jurio 150 kilometara na sat!U luksuznom automobilu bio je i Boba Živojinović, a incident se desio na auto-putu E75 Beograd - Novi Sad, kad su Živojinovií pokušali da testiraju luksuzni automobil koji su nedavno kupili i koji košta 150.000 evra.

Prešišao za 42 km/h- Viktor je vozio, a na mestu suvozača nalazio se Boba Živojinović. Oni su isprobavali „majbah S500“, koji su nedavno pazarili. Pošto su vozili prebrzo, zaustavila ih je policija. Utvrđeno je da je Viktor za 42 kilometra na sat prekoračio dozvoljenu brzinu, pošto je vozio 150 km na sat. Iako je na toj deonici dozvoljeno 120 kilometara na čas, za Živojinovića, koji je početnik, ograničenje je 108 km/h - rekao je izvor Kurira.Policajci u takozvanim presretačima sustigli su ih i signalizirali im da se zaustave, što su oni i učinili. Zatim je Boba izašao iz automobila i pokušao da opravda sina, koji je jurcao po putu.- Najmlađi Živojinović je ostao u automobilu, gde je legitimisan, a pokušao je i da se izvadi na svoju popularnu majku, što mu nije uspelo. Živojinovićev prekršaj snimljen je specijalnim radarom iz kola tako da nije postojala mogućnost da se izvuče iz ove situacije. Dodatno je komplikovalo situaciju i to što je Viktor vozač početnik - kaže naš izvor.

#toy #maybach

A photo posted by Viktor Zivojinovic (@viktorzivojinovic) on Apr 7, 2016 at 11:32am PDT

Sledi kaznaNjemu su policajci napisali kaznu, koja za ovu vrstu prekršaja iznosi od šest do dvadeset hiljada dinara. Moguće je da Živojinović ostane i mesec dana bez dozvole. Kako će biti kažnjen zavisi i od toga da li ima još neki registrovan saobraćajni prekršaj.Podsetimo, Viktor je ovog meseca napunio 18 godina, zbog čega su njegovi roditelji nedavno organizovali gala proslavu u jednom luksuznom beogradskom hotelu.

Pazarila od koleginiceAUTO KUPLJEN OD DRAGANE MIRKOVIĆLepa Brena je „majbah S500“ kupila od koleginice Dragane Mirkovića i njenog supruga Tonija Bjelića, koji je ovlašćen za prodaju automobila te marke.- Automobil će otplaćivati na rate, a za njega će morati da iskešira 150.000 evra - saznaje Kurir.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track