VIDEO NIKAD JAČI GLAS NA SCENI PINKOVIH ZVEZDICA: Imaš neverovatnu boju i snagu, to je specifičnost!
Foto: Printskrin

Oduševila žiri

VIDEO NIKAD JAČI GLAS NA SCENI PINKOVIH ZVEZDICA: Imaš neverovatnu boju i snagu, to je specifičnost!

Stars -

Isidora Lazarević, učesnica "Pinkovih zvezdica" predstavila se pesmom "Leeling good", a svojim jakim glasom je iznenadila žiri. Jelena Tomašević je u jednom trenutku pomislila da čuje muški glas, a zapravo se radilo o snažnom Isidorinom glasu.

Još tokom interpretacije ove pesme, Goca i Leontina su komentarisale međusobno da ova takmičarka previše afektira.

"Zvuči pregrubo, ali manir ti je previše silovit", rekla je Leontina i dodala:

"svesna si svoje snage, veličine, imaš jak glas ali ga baš zato doziraj, malo ti nedostaje zavodljivosti, šarmiranja melodije". Za razliku od Leontine i Goce, Jeleni se dopala interpretacija.

TEA ODUŠEVILA ŽIRI: Predivna si! Neverovatno je da imaš takvu STABILNOST!"Stoji ovo što su rekle, ali meni se dopalo. Neverovatno da imaš tako krupnu boju glasa, to je specifičnost. Ovo su stvari koje ćeš ti da doteraš. To je jedan čas sa tobom i ti ćeš biti savršen pevač", rekla je pevačica. Sergej se složio sa koleginicama, a naveo je i šta je po njegovom mišljenju nedostajalo.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

"Imaš moćann glas i treba da radiš na tome. Meni je samo falilo malo topline". Sale smatra da je nedostajalo malo vedrine."Premoćan glas prejako ti je samo slovo "I", samo malo smanji tu tenziju", rekao je pevač.

Isidora Lazarević - Feeling Good by PinkoveZvezde

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja