NIKO NORMALAN NE RADI TO: Goca Tržan progovorila o NASILJU i TORTURI kroz koju je prošla!
Foto: Zorana Jevtić

Nije joj bilo lako

NIKO NORMALAN NE RADI TO: Goca Tržan progovorila o NASILJU i TORTURI kroz koju je prošla!

Stars -

Za pevačicu Gocu Tržan tema vezana za vršnjačko i digitalno nasilje je od velikog značaja, s obzirom da je njena ćerkica Lena (10) aktivna na društvenim mrežama.

Priznaje da je preduzela sve mere da njena naslednica bude zaštićena od digitalnog nasilja.

"Moja ćerka ima profil na Instagramu, ali je zaključan i dozvoljavamo da je prate samo oni koje poznajemo" kaže Goca. Deci koja su žrtve uznemiravanja na internetu savetuje da obavezno razgovaraju sa roditeljima koji će im pružiti podršku.

GOCA TRŽAN SE KAJE: Mnogo sam grešila u životu!

"U principu, uvek se to i završi negde u digitalnom svetu i najlakše je zapravo iz njega se isključiti i suočiti se sa nasilnicima neprimećivanjem. Na kraju im dosadi kad shvate da ne dobijaju povratnu informaciju i pronađu novu žrtvu. Svakom detetu bih savetovala da se na svojim profilima ne hvale materijalnim stvarima i provokativnim fotografijama, jer na taj način indirektno "pozivaju" manijake i pedofile u svoj život."

Foto: Aleksandar Jovanović
Foto: Aleksandar Jovanović

Pevačica je otkrila i da je, poput mnogih javnih ličnosti, prošla torturu na društvenim mrežama, ali i uspela da na kraju prevaziđe problem - ignorisanjem.

"Uzdigla sam se iznad situacije i ignorisala. Jer to i jeste jedini način. Kada na agresiju odgovorite potpuno pozitivnim stavom, ona gubi svaki smisao. Uglavnom ne čitam komentare o sebi jer nemam za to vremena, a i ne živim u interfejsu nego u stvarnosti. Nasilje na internetu je i te kako prisutno. Možete biti lažno hrabri i pogani kad nekoga ne gledate u oči. Niko normalan i pristojan ne radi takve stvari", tvrdi Goca.Ružne komentare i gestove se trudi da zaboravi, pa je na pitanje šta je najuvredljviije što je pročtala o sebi kratko odgovorila:

"Iju, ne sećam se. Uglavnom ne čitam ili ne obraćam pažnju."

(srbija danas)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

GOCA DOŽIVELA DRAMU U HN: Zaledila joj se krv u venama kad su je odveli...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track