NIKOLA ROKVIĆ: Mama Slavica nas je spojila s polubratom Darijom!
Foto: Marina Lopačić

Braća na okupu

NIKOLA ROKVIĆ: Mama Slavica nas je spojila s polubratom Darijom!

Stars -
Imala razumevanja prvenstveno za našeg oca pa onda i za nas trojicu braće jer je zagovarala ideju da treba da se viđamo i družimo i da Dariju ne treba uskratiti prava oca i braće, rekao je Nikola

Dario Rokvić (32), vanbračni sin Marinka Rokvića, doputovao je krajme aprila iz Kanade u Srbiju. On je stigao u posetu svojoj porodici i presrećan je što slobodne dane provodi sa braćom Nikolom i Markom. Istakao je da mu mnogo znači dobar odnos sa ocem i njegovom suprugom Slavicom.

Foto: Damir Dervišagić

"Živim u Otavi, daleko od oca i braće. Teta Slavica je predivna žena, a prihvatila me je odlično otkad smo uspostavili komunikaciju pre 16 godina. Danas ćemo svi kod nje na ručak", rekao je Dario.

Nadovezujući se na polubratove navode, Nikola kaže da je zahvalan majci Slavici što je shvatila da će njenim sinovima život biti daleko lepše ako budu uspostavili komunikaciju sa dečakom kojeg je njegov otac dobio pre nego što je stupio u brak sa njom.

Foto: Marina Lopičić
Foto: Marina Lopičić

"Treba napomenuti da je mama imala razumevanja prvenstveno za našeg oca pa onda i za nas trojicu braće jer je zagovarala ideju da treba da se viđamo i družimo i da Dariju ne treba uskratiti prava oca i braće", rekao je Nikola.

Treći brat Marko, najmlađi pevač u kući Rokvića, rekao je da se kao braća odlično razumeju i da veliku udaljenost gradova u kojima žive prevazilaze komunicirajući putem telefona i računara.

"Dario ima porodicu, suprugu i sina Romea, kao i firmu i vezan je za Kanadu. Nas dvojica, Nikola i ja, ovde ganjamo karijeru i svako ima svoj život. Preostaje nam samo da se čujemoo i gledamo preko Skajpa ako već ne možemo da se vidimo", rekao je Marko.

Najstariji Marinkov sin oženjen je Portugalkom i trenutno čeka drugog sina. Porodici u Srbiji je obećao da će sledeće godine prvi put doći sa suprugom i decom.

Game winner haaaan!!!

Posted by Dario R on четвртак 1. август 2013.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track