NIKOLIĆEVA NAPALA MILANA U PINKOVIM ZVEZDAMA Kalinić: Maja hoće da me siluje!

DOČEKALA

NIKOLIĆEVA NAPALA MILANA U PINKOVIM ZVEZDAMA Kalinić: Maja hoće da me siluje!

Stars -

Pevačica je iskoristila priliku dok je takmičarka pevala njenu pesmu da se popne na scenu, pa je zaskočila glumca, koji ju je odgurnuo od sebe

Maja Nikolić sve je bliže da ispuni ono što je rekla kada je postala član žirija „Pinkovih zvezda“, da će razvesti Milana Kalinića od supruge Sandre.Zamalo da je u tome i uspela u poslednjoj emisiji. Temperamentna Nišlijka iskoristila je priliku da se popne na scenu dok je takmičarka pevala njenu pesmu „Varali me svi“. Toliko ju je to pogodilo da se na bini izula i đuskala, a kada je takmičarka, pored koje je stajala Maja, završila, Kalinić joj je prišao. Nikolićka je to iskoristila i pokušala da ga poljubi.- Jao, i ti umalo da nadrljaš kao i ja - dobacio je Šaban, aludirajući na to što je Nikolićeva njega nedavno poljubila.- Ovo mi je na sceni u prvoj sezoni uradila jedna takmičarka, ali član žirija da mi ovo uradi, nisam se nadao - zaprepašćeno je rekao voditelj, odgurnuo Maju, pa se tri puta prekrstio.- Majo, od tebe nema niko luđi - rekla je Dragana, kojoj su suze krenule od smeha.- Od poljupca nije bilo ništa, ali sam se ogrebala za zagrljaj - rekla je Maja kad se vratila u crvenu stolicu, a potom se obratila Kaliniću:- Milane, šta i da sam te poljubila, šta, kao ne znaš da se ljubiš. Ti si kukavica! Pokazao si da si jak samo na rečima jer nisi smo da me poljubiš - razočarano je rekla Nikolićka.- Molim takmičarke da što manje pevaju pesme Maje Nikolić. Biću silovan na sceni - rekao je Milan.- Baš si ga odglumio onako muški, uh, borili smo se - uzvratila mu je pevačica.Ova situacija izazvala je smeh kod svih, osim kod Zorice Brunclik, kojoj se nije dopalo kako je takmičarka otpevala Majinu pesmu.

PanikaMILAN: ŠABAN UMIREMilan Kalinić grubo se našalio sa zdravljem Šabana Šaulića. Kralj narodne muzike je na snimanje emisije „Pinkovih zvezda“ došao pod temperaturom. U jednom trenutku pevač se zakašljao toliko da su se svi članovi žirija uplašili. Međutim, voditelj je u svom stilu prokomentarisao:- Žiri, požurite sa komentarima, vidite da gubimo Šabana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja