NIKOLIJA UPOZORAVA: Nadam se da niko neće upoznati Vesninu drugu stranu!
Foto: Damir Dervišagić

Nezgodna

NIKOLIJA UPOZORAVA: Nadam se da niko neće upoznati Vesninu drugu stranu!

Stars -
Jedna od najpopularnijih domaćih pevačica, Vesna Zmijanac, ušla je u novu avanturu i postala deo novog serijala Farme.

Njena ćerka Nikolija Jovanović otkrila je da nije bila oduševljena tom odlukom svoje majke, ali da ju je podržala jer su jedna drugoj najveći životni oslonac.

"Vesna je rado prihvatila poziv da bude učesnik Farme jer su se njeni dani pre odlaska na imanje uglavnom svodili na to da je mog partnera Relju Popovića i mene jurila sa šerpama u kojima je bila skuvana hrana i teško joj je polazilo za rukom da nas uhvati. Ako imamo u vidu da je ona po prirodi avanturista i voli izazove, smatrala je da će joj takvo iskustvo i druženje u jednoj novoj sredini prijati", počela je priču Nikolija.

Prvih nedelju dana zbog svojih nepokolebljivih stavova hrabro je ušla u sukobe sa nekim učesnicima, a najviše nesuglasica imala je sa koleginicom Zoricom Marković.

Foto Dragan Kadić
Foto Dragan Kadić

"Ona je osoba kod koje nema pretvaranja, ne igra bilo kakve igre, a ono što misli to i kaže. Nijedan njen postupak me nije iznenadio jer svoju majku odlično poznajem. Ono što su gledaoci videli nije ni deo onoga kakva je Vesna kada se zaista iznervira. Da su imali priliku da vide njenu reakciju na mene kada sam bila mala i kada bih kod komšinice pojela palačinke pre ručka koji je ona spremila, shvatili bi da ovo što gledaju na televiziji nije ni delić njene ljutnje", iskrena je bila Jovanovićeva.

Po imanju se pronela priča, za koju je glavni krivac Saška Karan, kako Vesna ne okuša alkohol pošto je imala problema sa istim.

"Ja sam to tražila od nje, ne zbog toga što je alkoholičarka, već zato što, baš kao i ja, retko pije, pa se samim tim lako i napije. Oni koji često piju lako se nose sa čašicom, dve ili više, ali za nas to nije lak zadatak. To je jedino što sam od nje zahtevala. Ona dobro zna da smo Relja i ja sa još nekoliko najbližih ljudi iz naše okoline sve vreme uz nju, ali mora da se ponaša prikladno okolnostima", istakla je pevačica.

Ipak, Farmu ne prati redovno, kako kaže, zbog poslovnih obaveza.

"Gledam onoliko koliko mi to obaveze dozvoljavaju, ali daleko od toga da sam po ceo dan pred televizorom", za kraj je rekla Nikolija.

Foto Aleksandra Jovanović
Foto Aleksandra Jovanović

(Hello)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track