NINA BADRIĆ JEDVA ČEKA DA STANE NA LUDI KAMEN: Brak je divna stvar, hoću ponovo da se udam
Foto: Printskrin/Instagram

iza sebe ima jedan razvod

NINA BADRIĆ JEDVA ČEKA DA STANE NA LUDI KAMEN: Brak je divna stvar, hoću ponovo da se udam

Stars -

Hrvatska pevačica Nina Badrić iza sebe ima jedan razvod ali ne krije da bi ponovo volela da stane na ludi kamen.

"Ne bih više sebi dozvolila pogrešan odabir. Sto odsto sam sigurna u ovo što sada izgovaram. Bez greške mogu skenirati neke stvari u životu koje nisam mogla ranije" započela je pevačica priču i dodala da je brak divna stvar.

"Brak je predivna zajednica ako je u njoj pravih dvoje ljudi. Sada znam da će pored mene pred otar morati da stane pravi prijatelj. Neko ko će biti sličan i bilizak meni kao osoba, a ne neko ko je različit od mene", kaže Nina Badrić.

Foto: Printskrin/Instagram
Foto: Printskrin/Instagram

"Držiš se za hemiju dok je ima. Kada nestane, karakteri istrče i loše je kada shvatiš da više ne znaš ko je taj čovek, kada se više ne kapirate. A kada ti je neko sličan i kada ti je srodna duša, onda ne želiš da ga izgubiš i boriš se za njega" rekla je pevačica. Na pitanje da li je nekada bila prevarena u ljubavi, kaže:

"Iskrena da budem, ne znam da li me je bivši muž varao ili neko od partnera. To njima na dušu. Verovatno me je možda i neko prevario, ali mi je bolje i drago mi je da to ne znam. Briga me. To što je bilo, bilo je".

"Ne trudim da se svidim svakome. Zašto bih? Mnogo puta su do mene stizali komentari da imam veliku zadnjicu, u kojoj je "pet kilograma više". To me zaista ne dira. Ja sam svejoglava. Kada se trudiš da se svidiš nekom, izgubiš sebe, zato ja imam svoju priču, ne zanima me šta će neko reći", iskrena je Nina.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

(Blic/Filip Jovanović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track