NJEGA MARIJA ŠERIFOVIĆ VIDI U FINALU: Ako ne dođeš do kraja, ja ti kupujem pesmu, Verice mi moje
Foto: Printskrin

Zvezde Granda

NJEGA MARIJA ŠERIFOVIĆ VIDI U FINALU: Ako ne dođeš do kraja, ja ti kupujem pesmu, Verice mi moje

Stars -

Armin Dedić, takmičar "Zvezda Granda" oduševio je žiri koji mu je nakon prve strofe dao svih sedam glasova.

Momak je učestovovao u prethodnoj sezoni muzičkog takmičanja, ali nije uspeo da se porobije u finale.

"Ti si ponavaljač ali si otišao u razred više", rekao je na samom početku Saša Popović a onda je reč da Mariji Šerifović. Pevačica je Arminom bila oduševljena još u prethodnoj sezoni.

(FOTO) ŽIRI ZAUZET PRAVLJENJEM SELFIJA: Evo kako Karleuša uči Bosanca da se NAPUĆI"Ja Armina obožava, kako pevaš to je sumanuto" rekla je Marija, a onda je zamolila takmičara da kaže zbog čega je pristao da ponovo učestvuje u "Zvezdama Granda".Naime, Armin je bio pozvan par outa od Grand produkcije da se takmiči ali je odbijao, međutim kada je sreo Mariju na koncertu ona ga je nagovorila da se ponovo takmiči, a Dedić ju je poslušao.

"Milsim da je pun pogodak i da je Marija bila u pravu", priznao je Armin."Toliko fantastično pevaš, tebi je mesto u samom kraju" dodala je Marija, a onda ga je prokomentarisala Jelena Karleuša.

"Neverovatno je kakav sluh Marija ima. Ona je na prve reči znala da si to ti. Armine, ja bih rekla da si ti došao ovde da više nikada ne odeš iz šou biznisa. Ljudi veruju u Boga, ja verujem u sudbinu, u karmu i verujem da je nešto suđeno. Retko grešim, čini mi se da je tebi suđeno da budeš velika zvezda", rekla je pevačica. Bosanac se složio da je dečko bio fantastičan a zamolio ga je da naprave jedan slefi. Na sceni i m se pridružila i Karleuša pa su se svi zajedno slikali.

"Ti si bio bolji od Dženana u prvoj pesmi, tebi bolje leži pesma nego njemu. Nemoj sad da se prefilozofiraš i prezvezdiš. Ti si prvi takmičar i postavio si takav standard", rekao je Aca Lukas, a Ana Bekuta je istakla da Armina vidi u završnici takmičenja.

"Odavede ideš u finale. Imaš prepoznatljivu boju, tebi samo treba jedna prava pesma, hit i završio si posao". Marija Šerifović nije mogla da obuzda oduševljenje pa je na kraju rekla šta planira ako Armin ne prođe u finale.

"Ako ne dođeš do finala ja ti kupujem pesmu i aranžman Verice mi moje. Obećavam", rekla je Marija. Tajanstveni član žirija takođe smatra da je Armin bio sjajan i da će se naći u finalu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track