NJEMU SE CEO ŽIRI KLANJA: Ibro, ti si od Boga dat da bi pevao! Ti si najbolji folk pevač!
Foto: Printskrin

Zvezde Granda

NJEMU SE CEO ŽIRI KLANJA: Ibro, ti si od Boga dat da bi pevao! Ti si najbolji folk pevač!

Stars -

Ibro Bublin (16), najmlađi takmičar Zveda Granda po ko zna koji put uspeo je žiri da oduševi i ostavi bez reči. Mladi momak se predstavio u sjajnom izdanju pred samo finale, a stručnjaci mu predviđaju blistavu karijeru.

Nakon što je otpavao žiri nije moga da kaže ništa drugo sem "bravo!" Svi do jednog su se složili da je Ibro bio fenomenalan."

"Ti si od Boga dat da bi pevao i nemoj ništa drugo da radiš", poručila mu je Marija Šerifović koja više nije želela da komentariše.

"Kod tebe je sve jasno", složila se sa njom Viki Miljković. Takmičar uvek bira narodne pesme po kojima ga je žiri zapamtio.

"Imaš lepu boju glasa, prelepu, pevaš sa 16 godina ozbljne pesme. Ibro, ne znam da li si svestan, ti si najbolji folk pevač na ovom takmičenju. Po mom mišljenu niko ne peva bolje od tebe, a ti si najmlađi, ti si jedan biser, talenat, svi treba da su ponosni koji te poznaju", bila je jasna Jelena Karleuša.

 Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

Aca Lukas se složio da je Ibro dobar ali ne i najbolji.

"Ibro, strašan si folk pevač, ima boljih folk pevača i to ne znači da nećeš da pobediš. Nemoj da misliš da si najbolji, ali si odličan".

Podsetite se kako zvuči Ibro Bublin:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja