NJEN ODGOVOR JE POBEDIO: Milica OTKRILA da li joj smeta kada izađu fotke na kojima joj se vidi GUZA
Foto: Damir Dervišagić

Hit!

NJEN ODGOVOR JE POBEDIO: Milica OTKRILA da li joj smeta kada izađu fotke na kojima joj se vidi GUZA

Stars -

Milica Todorović važi za jednu od najatraktivnijih pevačica na sceni, a i sama je toga svesna.

Pevačica napravi rusvaj gde god se pojavi, a kako kaže smatra da je popularna je jer je drugačija od ostalih ."Svesna sam, zato što sam drugačija od ostalih. Svi se utapaju u jednu masu, a ja odskačem. Najviše me vole zbog moje iskrenosti. Zbog toga i zbog moje duhovitosti. Narod voli kad je neko opušten, kad se non-stop smeje, kao što ja radim. Mislim da je to zbog toga", objasnila je Milica.

Foto: Dragana Udovičić
Foto: Dragana Udovičić

Milica kaže da zbog svoje iskrenosti nije imala većih problema, i otkriva na koga je povukla tu crtu:

"Do sada nisam imala nekih loših iskustava. Nekad mi moji bližnji kažu: “Dobro, ne moraš baš sve da kažeš!” Mama često zna da mi kaže: “Dobro, što nisi povukla na mene nego na tatu?!”, pošto je moj tata isti takav. To jest, ja sam ista kao tata. On je maksimalno iskren i priča sve! Dođe komšija, a on kaže: “Je l’ znaš šta smo danas jeli?” Otprilike tako…"

S obzirom na to da je nedavno usled seksi plesa kod Lee Kiš slučajno pokazala gaćice, Milica je otkrila koliko joj smeta kada je fotografi uslikaju u nezgodnoj situaciji."Čuj videla mi se guza… Pa imam guzu kao i svi ostali! Uslikali smo Milici gaćice… Okej… Svi nose gaće, valjda…", u svom stilu rekla je Milica. Ona je objasnila i kako njen dečko Miloš reaguje na takve natpise i fotografije:

"Ništa. On pogleda i kaže: “Aha, dobro…”. Navikao se i on više. Pored mene je tri godine i u početku mu je to bilo čudno, sad je shvatio da to tako funkcioniše", kaže Milica.

Bonus video

Milica Todorović otkrila Kubancu Fejsbuk lajv, a njegova reakcija je URNEBESNA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track