NJIHOV BRAK I RAZVOD SU DRMALI SRPSKOM ESTRADOM: Bojana Rajić progovorila o odnosu sa Stojketom
Foto: Damir Dervišagić

Neraskidiva veza

NJIHOV BRAK I RAZVOD SU DRMALI SRPSKOM ESTRADOM: Bojana Rajić progovorila o odnosu sa Stojketom

Stars -

Bivša manekenka i bivša supruga Vladimira Stojkovića Bojana Rajić Đurđević ostala je u korektnim odnosima sa bivšim mužem golmanom, sa kojim ima šestogodišnjeg sina Lava.

Njihov razvod pratile su razne priče o svađama, maltretiranjima, prevarama, a Vladimir je njihovog sina čak krstio i bez Bojaninog znanja, sve je danas drugačije.

Bojana je kaže u dobrim odnosima i sa Vladinom sadašnjom suprugom Valentinom Stojković.

BOJANA NE DA STOJKETU DA VIĐA SINA? Rajićeva se OGLASILA i otkrila ISTINU o svemu!

Nedavno si se na javnom događaju pozdravila sa novom ženom svog bivšeg supruga. Kako to?

"Videli ste kako to izgleda, srdačan pozdrav. Nema razloga da to bude drugačije...

Mnogi su rekli da si zbog toga ispala car...- Žalosno mi je što se na to tako gleda. Da si car što si se pozdravio sa bivšim supružnikom. Mislim da to tako treba i nikako drugačije. Volela bih da se od toga ne pravi toliki spektakl.

Odustala si od manekenske karijere, od javnog života. Posvetila si se deci. Kako izgleda taj život u Srbiji?

- Baš sam rano odustala od manekenske karijere, sa 35 godina. Kako izgleda život majke u Srbiji?! Kako kad, nekad baš lepo, nekad stresno... Ali ne bih ovaj život menjala ni za jedan drugi.

Prošla si davno bebeći period s Lavom, stigla je nova beba. Kako Lav reaguje na njega?- Vukašin više nije ni beba, ima godinu i po dana. Sada je sa njim mnogo lakše izaći na kraj nego kada je bio beba. Što se tiče Lava, raspoloženje mu je promenljivo, od silne ljubavi do silne ljubomore. Ali verovatno sve to ide u rok službe. Dosta sam se dobro organizovala i zadovoljna sam samom sobom.

Nove ljubaviBojana je nakon razvoda sreću pronašla sa Branislavom Đurđevićem, sa kojim je pre godinu i po dana dobila sina Vukašina, a Vladimir Stojković je u februaru ove godine sa novom izabranicom Valentinom dobio sina kome su dali ime Vladan.

Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track