(FOTO) PROSLAVA U SVEMIRSKOM BRODU: Bitlsi, Rolingstonsi i Kvin svirali sa Banetom Mojićevićem
Foto: Promo

14 godina Ninamedie

(FOTO) PROSLAVA U SVEMIRSKOM BRODU: Bitlsi, Rolingstonsi i Kvin svirali sa Banetom Mojićevićem

Noćni život -
BEOGRAD - Tribjut bendovi, igrice na velikom platnu, specifične letelice... samo su deo žurke koju je napravila agencija za media monitoring Ninamedia, koja je proslavila 14 godina uspešnog poslovanja u prepunom beogradskom klubu Promenada.
1 / 5 Foto: Promo

Goste su na ovom putovanju kroz prostor i vreme do duboko u noć zabavljali tribute bendovi Bitls, Kvin i Rolingstouns, a na samom kraju atmosferu je do usijanja doveo Bane Mojićević.

Dok su neki od gostiju đuskali uz poznate taktove ovih izvođača, drugi su se zabavljali igrajući na velikom platnu kompjutersku igricu koja je napravljena specijalno za Ninamedijin 14. rođendan, a u kojoj svaki sektor ove agencije ima svoj tim, specifičnu letelicu i posebne moći i sposobnosti kojima pomaže svom matičnom brodu.

Želeći da na jedinstven način dočaraju svojim gostima beskrajno putovanje medijskim univerzumom, domaćini su ovom prilikom od mesta proslave napravili matični brod Ninamedia14 sa različitim pripadajućim letelicama koje su predstavljale sektore Ninamedije – Medijski kliping, Analize medijskog sadržaja, Ispitivanje tržišta i istraživanje javnog mnjenja, Produkciju i Prevodioce.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja