NOVA DRAMA ZVEZDE GRANDA I NJEGOVE VERENICE: Čije je dete?
Foto: Aleksandar Jovanović

Kakav obrt

NOVA DRAMA ZVEZDE GRANDA I NJEGOVE VERENICE: Čije je dete?

Stars -

Vasić i Perišićka posle skandala s njenim bivšim partnerom upali u novi: spekuliše se da je pevač otac njene starije ćerke, oni ne žele da pričaju o tome, a njihovi roditelji imaju različita mišljenja

Slobodan Vasić i njegova verenica Marina Perišić ovih dana su u centru pažnje zbog navodnih pretnji Marininog bivšeg muža Strahinje Jovanovića. Međutim, ova priča dobila je neočekivani nastavak jer se spekuliše da je folker zapravo otac Marinine starije ćerkice Dunje (5) i da je to krio sve ove godine!Laži i budalaštineMarina Perišić ima dvoje dece, Dunju i Minu (2). Mlađu je dobila s Jovanovićem, dok je Dunju rodila kao tinejdžerka. Navodno, u to vreme je bila u povremenoj vezi s Vasićem, zatrudnela je i na svet je došla Dunja. Iako je priča o deci svakako lepša od priče o nasilju, Sloba i njegova verenica ne žele da pričaju o tome.- Slobodan i ja smo se tako dogovorili. Mi se poznajemo devet godina i rešili smo da ne pričamo na temu čije je dete. Kada se završi halabuka zbog nasilja, izaći ćemo s tom pričom o detetu - kaže Marina za Kurir.Za razliku od verenika, njihovi roditelji rado su dali izjave za Kurir, ali potpuno različite. Marinina mama tvrdi da folker nije tata njene unuke.- Sloba i Marina se druže već osam godina i on zna celu situaciju kroz koju je prošla moja ćerka. Mnogo sam mu zahvalna jer je uz nju i decu, ali nije istina da je moja unuka njegovo dete. To su takve laži i budalaštine. Mnogo je ružno što se od ovakve situacije prave svakojake priče - smatra Marinina majka Ružica Perišić.Ne demantujemoOna kaže da je zadovoljna folkerom kao zetom.- Sloba je predivan, vaspitan i kulturan čovek, ali mislim da je ovo otišlo predaleko. Možda da Sloba nije javna ličnost, ovo ne bi ni stiglo do medija. Sad gledamo da se ovo završi što bezbolnije - kaže Perišićka.Međutim, Slobina majka Marija Vasić ipak nije mogla da kaže da njen sin nije otac male Dunje.- Stvarno ne želimo da dajemo izjave. I ovako imamo dosta problema zbog ovog slučaja. Što se tiče priče da je Sloba Dunjin otac, to ne želimo da demantujemo - rekla je Marija za Kurir.

SvedokBIVŠI MUŽ JE DAVIO MARINU!Prema rečima Ružice Perišić, tašte Slobe Vasića, njena ćerka Marina bila je ludo zaljubljena u Strahinju Jovanovića, koji joj je nedavno pretio.- Strahinju poznajem od rođenja. Od samog starta sam znala da on nije bio za nju. Ali, eto, on je bio njena tinejdžerska ljubav, bili su zaljubljeni jedno u drugo, voleli su se i eto šta na kraju ispade. Ja sam došla samo pet minuta nakon što ju je davio, a moja druga ćerka, koja je bila trudna, pokušala je da je odbrani. Ta situacija me je mnogo potresla - kaže Ružica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track