NOVI DEČKO MILICE DABOVIĆ PRVI PUT PROGOVORIO: Volim je, ne zanima me prošlost!
Foto: Dragan Kadić

Prvi intervju sa Vukom

NOVI DEČKO MILICE DABOVIĆ PRVI PUT PROGOVORIO: Volim je, ne zanima me prošlost!

Stars -

Momak sa kojim je Milica u srećnoj vezi skoro mesec dana, potvrdio je da jeste sa košarkašicom koja ima njegovu bezrezervnu podršku.

Naime, nedavno je u medijima odjeknula vest da je Milica Dabović nakon nasilja koje je trpela od Simona Šiklića, našla novog dečka, Vuka.

Vuk je momak koji radi u Beču, u porodičnoj firmi koju su osnovali pre 50 godina, nije ljubitelj medija ali je o svojoj devojci Milici lepo i kulturno odgovarao.

"Milica je predivna i predobra devojka. Naše prijateljstvo se pretvorilo u ljubav. Ona je za mene pre svega devojka koja je imala fantastičnu sportsku karijeru iza sebe, koja je bila kapiten reprezentacije moje zemlje i na to sam bio ponosan i kada smo se poznavali kao drugovi. Odlično funkcionišemo zajedno i prija mi njeno društvo", rekao je Vuk na početku razgovora.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

S obzirom na to da se pisalo kako je vrlo imućan, zbog čega su odmah krenule i priče kako je to razlog iz kog je Milica sa njim, Vuka je kratko prokomentarisao:

"Nemam potrebu da komentarišem takve gluposti", rekao je kratko i jasno, nakon čega smo ga pitali šta kaže na to što veći deo javnosti Milicu osuđuje uz komentar kako je brzo uplovila u novu vezu.

"Što se tiče Milice čvrsto stojim ispred nje. Prošlost ne želim uopšte da komentarišem, niti se njome bavim. Stare novine se svakako ne čitaju", rekao nam je Vuk koji je Miličina najveća podrška, što nema problem da istakne.

"Mnogo volim Srbiju, to je moja zemlja i ponosan sam što je Milica bila deo tima koji nam je svima doneo mnogo radosti. Volim i podržavam je u njenoj želji da radi sa decom i u svemu vezano za nastavak njene sportske karijere preko njenog košakaškog kampa", završio je Vuk.

Foto: Nemanja Pančić
Foto: Nemanja Pančić

(Telegraf)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja