O MACI DISKRECIJI I SVETSKI MEDIJI: Rusi pišu o VODITELJKI koja je dobila otkaz zbog PROSTITUCIJE
Foto: Printscreen RT

Raša tudej

O MACI DISKRECIJI I SVETSKI MEDIJI: Rusi pišu o VODITELJKI koja je dobila otkaz zbog PROSTITUCIJE

Stars -

Bosanska starleta Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija, posle otkaza koji je dobila kao voditeljka na televiziji Pink, našla se na stranicama ruskih medija.

Raša tudej preneo je informaciju da je Maca Diskrecija dobila otkaz na televiziji sa nacionalnom frekvencijom zbog pritužbi gledalaca jer je javno govorila o prostituciji koja je zabanjena u Srbiji.

Ruski mediji pišu kako Maca Diskrecija koristi društvenu merežu Instagram za svoj biznis i na njega postavlja golišave fotografije i videa.

"Prostitucija je posao kao i svaki drugi posao. Ne vidim ništa loše u tome ", preneli su starletine reči, pošto je otkriveno da se bavi najstarijom profesijom na svetu i preneli njene reči da se ne plaši zakona jer ima prijatelja na visokom položaju.

"Ne bojim se zatvora. Ti oni koji žele da me zatvore zbog prostitucije naka mi pomognu da platim račune i zaradim novac da mogu da živim. Imam momka koji je političar i on neće dozvolite mi da me uhapse", preneli su ruski mediji njene reči.

"Moje usluge se uglavnom koriste poslovni ljudi. Kada njihove žene nisu kod kuće, odlazim kod njih u stan, a ponekad dolaze kod mene. To je uglavnom lepi i zgodni momci. Neke devojke mogu samo da sanjaju o tome. Osim toga, sem što mi daju novac, oni mi donnose i skupe poklone - parfemi, donje rublje, nakit", objasnila je Senada.

MACA DISKRECIJA OTERANA SA PINKA: Njena noćna emisija je UKINUTA, a evo zašto!

Raša tudej

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) DOK ANA ODRŽAVA TRUDNOĆU U BEOGRADU: Pogledajte šta Rasta radi u Americi!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

MACA DISKRECIJA SE UDALA???

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track