OBUKLA VENČANICU: Gastoz odveo Zoricu kod mame u Pariz!
Foto: Damir Dervišagić

Hoće da pomiri dve najvažnije žene u svom životu

OBUKLA VENČANICU: Gastoz odveo Zoricu kod mame u Pariz!

Stars -

Marinković i Dukićeva juče krenuli u Francusku kod njegove majke, a noć pred polazak frizerka obukla belu haljinu i raspametila svog dečka

Nenad Marinković Gastoz je u subotu ujutru, negde oko sedam sati, krenuo kod svoje mama Goce u Pariz!Naravno, na taj dalek put nije otišao sam. S njim je otputovala i devojka Zorica Dukić, pa će u Gradu svetlosti Gastoz pokušati da malo smiri strasti između dve najvažnije žene u svom životu!

Finalni obračunZvezda „Parova“ i Dukićeva su u novembru prošle godine bili u glavnom gradu Francuske, ali ni tad se srce Gastozove mame nije otopilo. Goca Marinković i dalje ne podržava vezu svog sina i frizerke. Ali ona Nenada voli najviše na svetu i ugostiće ih kao prava domaćica.

- Gordana je spremila dosta hrane, sredila im spavaću sobu... Ne želi da ostavi loš utisak. Sigurno je da neće prvih dana razgovarati o njihovoj vezi, ali Gastoz želi da njegova majka i Dukićeva kažu jedna drugoj sve što imaju na lep način, i da konačno stavi tačku na tu priču. Ne znam šta želi da postigne jer ne verujem da će Goca promeniti mišljenje posle toliko dugo vremena. Ona smatra da Zorica nije za Nenada, da je on mlad za ozbiljnu vezu. Ali videćemo posle Pariza - kaže izvor Kurira blizak pobedniku „Parova“.Gastoz i Zorica su na put krenuli kolima s njegovim prijateljem, a vratiće se avionom. Još ne znaju datum povratka i sve zavisi od situacije u Parizu. A situacija koja je prethodila putovanju je više nego interesantna.

Reci „da“Zorica Dukić je samo pet sati pred polazak na put obukla belu venčanicu na reviji koja je održana na „Fristajleru“. Frizerka je imala najskuplju venčanicu na reviji, pa se, za razliku od njenog prvog oblačenja bele haljine na isfingiranoj svadbi u „Parovima“, još više dopala Nenadu. On joj je ljubio ruku i gledao je zadivljeno.- Ti si moja najlepša! Nemoj nikad da skidaš tu venčanicu! - rekao joj je Gastoz.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track