ODABRANO DRUŠTVO: Tamara i Soraja lumpovale kod madam Željke
Foto: Dragan Kadić

Starlete se ponovo druže s Rolovićevom

ODABRANO DRUŠTVO: Tamara i Soraja lumpovale kod madam Željke

Stars -
Crnogorka koja je hapšena zbog organizovanja elitne prostitucije upriličila je žurku za Ðurićevu, Vučelićevu i biznismene u klubu u Kotoru

Starlete Soraja Vučelić (28) i Tamara Ðurić (26) družile su se prošlog petka sa madam Željkom Rolović (38), koja je za starlete u tajnosti organizovala žurku na Crnogorskom primorju.U Crnu Goru je prošle srede prva otputovala voditeljka kviza „Kolo sreće“, a za njom je u petak je stigla i bivša učesnica rijalitija „Farma“.

S obzirom na to da starlete kriju da se druže Rolovićevom otkad je prošlog leta u Tivtu uhapšena u akciji „Lutka“, pa uz jemstvo od 4.000 evra puštena da se brani sa slobode, one se nisu fotografisale sa svojom prijateljicom, što do pre nekoliko godina nije bio slučaj.

Ekipa... Soraja se sa Željkinom ćerkom i njenom drugaricom slikala 17. marta
Ekipa... Soraja se sa Željkinom ćerkom i njenom drugaricom slikala 17. marta

Soraja obrisala fotke

Međutim, njih su odale fotografije koje su postavile na društvenim mrežama, a na osnovu kojih je bilo lako zaključiti da su prijateljice ponovo na okupu. Soraja se najpre slikala polugola u kući Rolovićeve s belim medvedom, da bi sutradan snimila selfi s istom plišanom igračkom i Željkinom ćerkom Leom. Ali fotografiju je iz nepoznatog razloga ubrzo obrisala s Fejsbuka. S druge strane, Ðurićevu je odalo Željkino kuče, s kojim je pozirala ispred jednog lokala u Crnoj Gori. Ona nije bila obazriva, pa se čak i čekirala da je u Kotoru.- Željka voli da se druži sa Sorajom i Tamarom. Ona ih je pozvala da dođu na primorje i za njih je u klubu u Kotoru upriličila žurku, na kojoj je, osim starleta, bila i njena najbolja drugarica Ema. Na tom partiju bili Željkini prijatelji, koji su posebno želeli da upoznaju Ðurićevu. Nakon burne noći Soraja je u subotu otputovala u Tunis, dok je Ðurićeva ostala u Crnoj Gori - kaže naš izvor.Pozvali smo madam Željku, koja je pokušala da zaštiti svoje drugarice:- Nije bilo te žurke, niti sam ja bilo šta organizovala. To nije tačno, ljudi svašta laprdaju i lažu. Moja ćerka je bila kod Soraje - rekla je Željka i brže-bolje prekinula vezu.Poslovni putRečitija je bila Ðurićeva.- Ja sam trenutno u Crnoj Gori. Bila sam u Kotoru. Tamo snimam emisiju. Ne znam o kakvoj žurki pričate, nisam bila ni na jednoj. Angažovana sam na svom projektu za televiziju i nemam vremena za žurke - neubedljivo je rekla Tamara.Soraja nije odgovarala na naše pozive.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track