ODALA SAMA NOVOG FRAJERA: Kaća u vezi sa Čolom!

Potvrđeno Kurirovo pisanje o Katarininoj prevari

ODALA SAMA NOVOG FRAJERA: Kaća u vezi sa Čolom!

Stars -

Iako je tvrdila da je bila verna dečku Nemanji Buhi, otkriveno je da je pevačica „Granda“ već nekoliko meseci u romansi s Ivanom Čolakićem, vlasnikom noćnog kluba.

Katarina Grujić je u vezi s hrvatskim biznismenom Ivanom Čolakićem Čolom, koji je i bio razlog raskida dvogodišnje romanse s Nemanjom Buhom, o čemu je Kurir i pisao početkom aprila.

Kako smo tada saznali, do bratanca Ljubiše Buhe Čumeta došle su glasine da ga „Grandova“ pevačica vara s vlasnikom noćnog kluba iz Zagreba, a istu informaciju imala je i njegova porodica, koja je čak dobila fotografiju Grujićeve i Čolakića. Katarina je kao razlog prekida romanse s Nemanjom navela njegovu bezrazložnu ljubomoru, no ispostavilo se da je Buha i te kako imao razlog za sumnju.

- Upoznali su se na njenom nastupu, ostali u kontaktu i vrlo brzo se i smuvali. Katarina je mislila da će romansa neko vreme ostati tajna, ali Buha je krajem marta saznao za to. Suočili su se, posvađali i raskinuli. Zato je na društvenim mrežama i stavljao statuse o prevarama, iako je ona tvrdila da mu je uvek bila verna.

Kaća je nakon zvaničnog raskida s Nemanjom često u Hrvatskoj i tamo ne krije da je u vezi sa Ivanom, dok u Beogradu glumi slobodnu devojku - kaže izvor Kurira blizak pevačici.Katarina Grujić, koja se već nekoliko dana nalazi u Budvi, mirno je saslušala naše pitanje u vezi s novim dečkom. Ništa nije demantovala.- Stvarno nemam komentar. Ne mogu da pričam o privatnim stvarima - ljubazno nam je rekla.

Ko je ČolaRAZVEDEN, VOLI PIŠTOLJE I FOLK MUZIKUIvan Čolakić, zvani Čola, ima 27 godina, razveden je i ima ćerku. Vlasnik je noćnog kluba u Zagrebu u kojem nastupaju najveće folk zvezde Seka Aleksić, Dara Bubamara, Dejan Matić, Šaban Šaulić i drugi. U Hrvatskoj se za njega prvi put čulo 2009, kada je potegao pištolj na vozača „mercedesa“ u koji se ispred noćnog kluba u Makarskoj zabio svojim BMW. Čolakića je vozač „mercedesa“ prethodno uhvatio za vrat.

OVO JE PRAVI RAZLOG RASKIDA: Buha, Katarina te vara s hrvatskim biznismenom!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track