UHAPŠEN SIN GOCE BOŽINOVSKE: Mirka Šijana odveli sa slave!
Foto: Damir Dervišagić

STRAŠNO

UHAPŠEN SIN GOCE BOŽINOVSKE: Mirka Šijana odveli sa slave!

Stars -

Mirko Šijan, sin pevačice Goce Božinovske priveden je danas po poternici Osnovnog suda u Raški, pošto se nije pojavljivao na suđenjima povodom optužbi da je na Kopaoniku nožem povredio mladića.

Šijan je priveden iz kuće u Surčinu, a trenutno je u toku njegov transport u Rašku.

"Šijan je priveden po sudskoj potrazi jer nije dolazio na zakazana ročišta, koja su usledila nakon prijave da je u septembru prošle godine na Kopaoniku nožem povredio mladića. Policija ga je danas zatekla kod kuće, odakle je odvezen u Rašku", precizirao je izvor. Inače, porodici Šijan danas je krsna slava, Aranđelovdan.

Podsetimo, incident zbog kojeg je Šijan zaradio prijavu odigrao se ispred jednog ugostiteljskog objekta na Kopaoniku. Navodno, nekolicina mladića je razgovarala sa prodavcem, ali zbog galame koju je Šijan sa prijateljima pravio nisu uspeli sve da čuju. Nakon što su mu odbrusili da se utiša, započela je svađa, a usledilo je i potezanje noževa. Jednom mladiću tada je lakše povređena ruka, dok je drugi uboden. Policija je tada podnela krivičnu prijavu protiv Šijana i maloletnika starog 17 godina.

(blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track