OJDANIĆ U PROBLEMU: Barbi opet tuži Eru za silovanje!
Foto: Marina Lopičić

Sve zbog privatavanja u „Parovima“

OJDANIĆ U PROBLEMU: Barbi opet tuži Eru za silovanje!

Stars -
Bivša učesnica rijalitija „Parovi“ donela je odluku da ponovo tuži folk pevača za seksualno napastvovanje, iako je doskora govorila da su aferu zajedno smislili

Protiv Ere Ojdanića ipak će biti podneta tužba za silovanje u „Parovima“ od učesnice rijalitija Marine Cvetković Barbi, koja je po izlasku iz vile povukla tužbu, družila se s Ojdanićem, a onda je preko noći odlučila da (opet) promeni ploču.Kad smo pozvali Barbi kako bismo proverili ova saznanja, ona nam je to odmah potvrdila (njene izjave prenosimo u originalu, nisu greške u kucanju, prim. aut.)- Jesam, jesam, tužila sam ga. Era je rekao da će mi pomoći u karijeri i sve to što je trebalo. Kad sam ja potpisala izjavu da povlačim tužbu, od tog dana se uopšte nije javljao. Uvek kad ga pozovem, on se vadio da je bolestan, a ovamo non-stop radi i nastupa. Jednostavno, na zanima me! Imam mnogo boljeg i mlađeg čoveka od njega. Isto je dečko s ekstrade, ali njegovo ime sad neću da otkrijem. Pruža mi mnogo veliku pomoć i gura mnogo daleko, tako da me ne zanima taj đed uopšte - u dahu je ispričala Barbi.

Era: Obećao sam da ću joj pomoći u karijeri i trudio sam se da to ostvarim koliko sam mogao
Era: Obećao sam da ću joj pomoći u karijeri i trudio sam se da to ostvarim koliko sam mogao

Međutim, taj isti đed ju je veoma interesovao po izlasku iz „Parova“, pa je s njim rado dolazila na javne događaje, a paparaco Starsa uslikao ih je u jednoj garaži dok su čekali taksi, grlili se i ljubili. Barbi je tad izjavila da su ona i Era pompu oko silovanja u rijalitiju zajedno smislili da bi ona na taj način imala marketing. Kad smo kafansku pevačicu upitali da li će Ojdanića ponovo tužiti zbog pokušaja silovanja u „Parovima“ ili zbog prevare, jer joj nije pomogao u karijeri, nije znala da nam odgovori.- Pa, jednostavno, to će sve sud da reši. Čula sam da ide s ovom Cacom iz „Parova“, smara devojke jednostavno. Ali kod mene mu to nije upalilo. Što se tiče ljubavi s njim, znači, deda me ne zanima, daleko od toga. Imam dečka koji je mnogo vredan, s kime sam sad, znači, to je to - rekla je Barbi.

Ljubav je kratko trajala Posle rijalitija su se družili
Ljubav je kratko trajala Posle rijalitija su se družili

I Era Ojdanić nam je potvrdio da ga je Barbi tužila.- Ja o njoj neću ništa loše da govorim, neka joj služi na čast! Obećao sam da ću joj pomoći u karijeru i trudio sam se da to ostvarim. Želim joj sve najbolje, a sud neka donese presudu. Nemam više šta da kažem o tome - rekao nam je Era.

Učesnici „Parova“ na Ojdanićevoj straniBARBI IM JE SUMNJIVA, ERA NIJE KRIV!Kad je Era čuo za prvu tužbu za silovanje, i to dok je još bio u „Parovima“, pozlilo mu je i tražio je tablete za smirenje. Ukućani su tad izneli svoje mišljenje o događajima u vili i izrazili sumnju u Barbinu verziju priče.- Ja znam da su išli neki papiri među njima, šta se desilo stvarno, ne znam, ali očigledno je nju neko napolju posavetovao da može da dobije velike pare od njega ako ga tuži - rekla je Divna Karleuša.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja