Oliver Mandić za Kurir: Ostavio sam Marinu Tucaković zbog mlađih riba!
Foto: Damir Dervisagic

Ekskluzivno: Mandić i Tucakovićeva bili četiri godine u vezi

Oliver Mandić za Kurir: Ostavio sam Marinu Tucaković zbog mlađih riba!

Stars -
Pevač priznao da je krajem sedamdesetih voleo čuvenog tekstopisca,a ona je patila zbog njihovog raskida i tada mu je napisala najlepše pesme

Oliver Mandić i naš najpoznatiji tekstopisac Marina Tucaković krajem sedamdesetih su bili u vezi četiri godine, otkriva Kurir.Njihova ljubav rođena je iz saradnje, a, kako kaže Oliver, Marina mu je najlepše pesme napisala posle raskida jer je patila zbog kraha njihove ljubavi.

Bili nerazdvojniNjih dvoje nikada do sada nisu govorili o emocijama koje su ih vezivale, ali njihovo blisko okruženje zna da su se voleli.- Oliver i Marina su se prvo družili, pa radili, a onda su počeli i da se zabavljaju. Provodili su mnogo vremena zajedno. Vezu su na početku krili, ali ipak se saznalo za njih jer je mnogima bilo očigledno da su zajedno pošto se nisu razdvajali - rekao je naš izvor.Oliver Mandić, koga smo sreli na proslavi Naksi radija, potvrdio je da mu je Marina Tucaković bila devojka.

Nastavili saradnju- Marina i ja smo bili u vezi četiri godine. Za vreme našeg zabavljanja napisala mi je „Ljuljaj me nežno“. Pošto sam objavio tu numeru, raskinuli smo. Ostavio sam je zbog mlađih i lepših devojaka. Tada je krenulo ludilo u mom životu, a ona je verovatno patila. Naša saradnja se nastavila i posle raskida. Hvala joj što mi je napisala divne tekstove i posle toga na mojim albumima. Radila mi je sve pesme osim „Dođe mi da vrisnem tvoje ime“ i „Bobane“ - kaže Mandić i navodi da su on i Marina i nakon raskida ostali dobri prijatelji i saradnici.- Posle našeg raskida ostali smo u dobrim odnosima. Ona je dupla Škorpija, lovu voli najviše - završio je Oliver.U toku jučerašnjeg dana više puta smo pokušali da stupimo u kontakt s Marinom, ali se nije javljala na telefon.Oliver Mandić se oženio tek pre desetak godina, dok je Marina u dugom braku sa kompozitorom Aleksandrom Futom Radulovićem.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja