OLIVERA KOVAČEVIĆ O ESTRADI I RIJALITIJU: Evo šta je poručila Dari Bubamari i Jeleni Karleuši
Foto: Dragan Kadić

Urednica Zabavnog programa RTS-a

OLIVERA KOVAČEVIĆ O ESTRADI I RIJALITIJU: Evo šta je poručila Dari Bubamari i Jeleni Karleuši

Stars -
Olivera Kovačević, urednica Zabavnog programa javnog servisa Srbije svojevremeno je dozvolila da se u njenoj emisiji nađe mesta za Milana Topalovića Topalka.

Da li sada može da se očekuje mesto i za Jelenu Karleušu i Daru Bubamaru?

"Na RTS-u mora da bude mesta za sve, međutim, muzička redakcija RTS-a zaista ima kriterijum u smislu da mi moramo da forsiramo kvalitet", rekla je Olivera a onda i konačno odgovorila da li to znači da možemo i Jelenu i Daru očekivati na tom programu.

"Verovatno bi trebalo u nekoj emisiji u kojoj se iznose važni stavovi po pitanju estrade."

Kada je u pitanju rijaliti program, urednica ne beži od njih ali smatra da rijaliti kakav se danas prikazuje publici nije prava forma.

"Rijaliti je legitimna forma i mogu da budu veoma korisni. Međutim, naši rijalitiji su banalni, vulgarni, besmisleni, podrdržavaju najniže ljudske strasti, a to je lako. ali mobilisati ih na neku akciju plemenitu, na neku ljubav, na neki zajednički, dobročinski čin, to je mnogo teže."

Što se tiče ministarstva kulture, Olivera nije zadovoljna njihovim dosadašnjim radom.

"Mene zanima ko će biti ministar zabave. Ja se nadam da sve od ovoga može biti samo bolje. Ne verujem da Miki Manojlović kao ministar kulture može da nastavi politiku koju vodi ovo ministarstvo, a to je politika "ništa ne znam i ništa me ne zanima."

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track