On se retko oglašava na društvenim mrežama, no posle OVE izjave ćete još više zavideti Emini Jahović
Foto: Dragan Kadić

Presrećni

On se retko oglašava na društvenim mrežama, no posle OVE izjave ćete još više zavideti Emini Jahović

Stars -

Emina Jahović i njen suprug Mustafa Sandal su obeležili još jednu godinu ljubavi, a nakon ovog gesta mnoge žene će poželeti da se nađu na njenom mestu.

U skladnim odnosima kao što je Eminin i Mustafin, svaki dan je povod za slavlje, a poznati bračni par danas proslavlja godišnjicu svoje ljubavi, piše Story. Kako još uvek uživaju u snegu, hladne temperature ne predstavljaju nikakvu prepreku, a nežni Mustafa je i ovaj put pronašao pravi način da obraduje svoju suprugu. Naime, upravo je jedna snežna fotografija poslužila Mustafi da svojoj dragoj uputi najlepše reči ljubavi, što je mnoge iznenadilo, premda se on retko oglašava na društvenim mrežama. "Jedina svetlost koja je potrebna mom srcu zauvek je ovaj osmeh. Srećna godišnjica, ljubavi", napisao je Mustafa uz predivnu Emininu fotografiju.

Izvor: Story.rs Sa sajta Story.rs pročitajte i: 5 neverovatnih sličnosti koje do sada NIKO NIJE PRIMETIO: Evo šta spaja izabranicu Zlatana Ibrahimovića i Jelenu Karleušu (FOTO) Stašu svi obasipaju pažnjom, ali ONI će je potpuno razmaziti: Evo ko najviše ugađa Tamarinoj i Petrovoj mezimici (FOTO) Mnogi ga smatraju baksuznim, ali njoj je najlepši na svetu: Zbog ovoga za Mariju Veljković petak 13. ima potpuno drugačije značenje (FOTO) Izbegava medije u širokom luku: Nevenčana supruga Vlade Mandića otkrila šta je njihov mezimac nasledio od nje (FOTO) Zbog jednog detalja, možete i na ulici prepoznati čija je sestra: Katarina Radivojević je veoma ponosna na nju, a ima i zbog čega (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track