ONA SE NIKADA NE POJAVLJUJE U JAVOSTI, A 17 GODINA SU U BRAKU: Supruga OLIVERA MANDIĆA otvorila dušu
Foto: Dragana Udovičić

Iskreno o braku i ćerki

ONA SE NIKADA NE POJAVLJUJE U JAVOSTI, A 17 GODINA SU U BRAKU: Supruga OLIVERA MANDIĆA otvorila dušu

Stars -

Muzičar Oliver Mandić i njegova supruga Maja Kozilica Mandić 17 godina uživaju u skladnom braku. Retko se pojavljuju u javnosti, a kada dođu na javni događaj, izbegavaju da govore o privatnom životu.

Pevačevu suprugu zatekli smo na modnoj reviji Bate Spasojevića, gde je došla sa ćerkom Hanom Colom. Pitali smo je gde joj je muž.

- Suprug je želeo da dođe, ali bio je sprečen jer već danima ne izlazi iz studija. Stvara muziku bukvalno dan i noć. Verujte da ga i ja slabo viđam. Odlučio je da objavi pesme na kojima radi već izvesno vreme, pa smo ga ćerka i ja ostavile da radi na miru - objasnila nam je Maja.

Tatino zlato... Hana Cola
Tatino zlato... Hana Cola

S obzirom na to da se poslednje vreme mnogo poznatih parova razvodi, pitali smo je da li i kod njih ima krize.- Ne! Nama je super. Mi baš uživamo. Poštujemo se i to je najvažnije. Oliver je divan suprug, pun razumevanja i poštovanja. Posvećeni smo našoj ćerki i to nam je najvažnije - rekla je Maja.Na pitanje da li planiraju proširenje porodice, pevačeva supruga je bila kategorična:- Nikad se ne zna, ali nije nam to u planu. Važno nam je da Hana Cola bude vaspitana na pravi način. Ne razmišljamo o drugom detetu.

Ćerka Hana ColaIMAM NAJBOLJEG TATU NA SVETU!Hana Cola za Kurir kaže da je ponosna na tatu Olivera.- Imam najboljeg tatu na svetu! Mnogo ga volim. On mi stalno peva. A i ja obožavam njegove pesme. Najdraža mi je „Odlazim, a volim te“ i „Osloni se na mene“. Ma, sve što moj tata uradi je super! - rekla nam je ponosno pevačeva naslednica.

Lj. Stanišić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

TOP 10: Ovo su razvodi koji su "tresli" srpsku estradu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track