ONESVESTIĆU SE AKO SE BOSANCU DIGNE: Jelena Karleuša se napalila!
Foto: Dragan Kadić

Zvezde Granda

ONESVESTIĆU SE AKO SE BOSANCU DIGNE: Jelena Karleuša se napalila!

Stars -

Jelena, dosta si mlađa od mene i neiskusna si. Lako možeš da se zaljubiš u mene, povedi računa, uzvratio joj stariji kolega iz žirija Dragan Stojković

Jelena Karleuša je pomahnitala! Pevačica je u poslednjoj epizodi „Zvezde Granda“ sve vreme aludirala na seks!Nakon što je jednog mladog Makedonca spopadala, Karleuša je počela da razmišlja i o vrelim scenama s kolegom iz žirija Draganom Stojkovićem Bosancem! Ona je nakon nastupa jednog takmičara rekla kako joj je teško što se Bosancu diže!- Nisam imala srca da ti ne dam glas, naročito jer me pogodio tvoj tužni pogled dok se Bosancu dizao, mislim zid. Da se tako digne i da ja to vidim, mnogo bi me pogodilo - rekla je Karleuša, a na opasku Ace Lukasa da je ipak videla kako se Bosancu diže, pravdala se:- Nisam videla kako se Bosancu diže. Mislim da bih pala u nesvest kada bih to videla - rekla je Karleuša i prasnula u smeh.Bosancu se Karleušine prozivke nisu dopale, pa joj je poručio da se pazi jer je on veliki zavodnik.- Jelena, ti si dosta mlađa od mene i neiskusna si. Lako možeš da se zaljubiš u mene, povedi računa - poručio joj je Bosanac, a Jeca se pravdala da „ne voli matorce sa polusedim brkovima“.Diva nije uspela da obuzda strasti, pa je tokom nastupa 21-godišnjeg Makedonca uzbuđeno vikala: „To, maco, tako si seksi!“ Kada je takmičar završio prvu pesmu, Karleuša je skočila i krenula da ga grli i ljubi, a isto je uradila i nakon druge numere.- Hvala ti što pevaš na makedonskom, jer to zvuči tako seksi - rekla je Karleuša u jednom dahu, a Marija Šerifović je otkrila da je JK zapravo zaljubljena u njega i da joj definitivno fali ona stvar!

Blago MrkiBEKUTA RASTURA U SEKSU!Odmah nakon što je prva takmičarka završila nastup, Karleuša je sve okrenula na seks.- Uvek sam govorila - kako pevaš, tako vodiš i ljubav. Dakle, Bekuta je ubica u krevetu! - rekla je Jelena, na šta se Ana nevaljalo nasmejala i dodala:- Hvala, Karli.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track