OPET NASAMARENA: Soraji na Ibici sponzor pobegao pa ona mora da plati ceh od 5.000 evra!
Foto: Instagram/facebook Ps

Starletu ispalio biznismen na letovanju

OPET NASAMARENA: Soraji na Ibici sponzor pobegao pa ona mora da plati ceh od 5.000 evra!

Stars -
Prazni džepovi Vučelićeva se sa Sarom Trajanović provodila u Španiji u društvu starijeg gospodina, koji je nakon svađe sa njom pobegao sa ostrva, a da im nije platio boravak u luksuznom hotelu

Soraja Vučelić doživela je neprijatno iskustvo prošlog septembra na Ibici, kad je ostala u hotelu sa dugom od čak 5.000 evra, za koje je verovala da će joj platiti stariji gospodin u čijem se društvu provodila, saznaje Kurir.

Sa starletom je bila i njena drugarica Sara Trajanović. Soraja se dogovorila da s njom i Sarom na odmor krene i muškarac koji bi snosio troškove njihovog boravka u Španiji, ali je on na kraju pobegao a da nije platio ni cent. Starleta nije imala 5.000 evra, koliko je iznosio račun njihovih bahanalija, pa je morala da moli prijatelje da joj pomognu.- Soraja i Sara boravile su u jednom od najluksuznijih hotela. Imale su prohteve i van tog hotela, a sve izlaske, ručkove i večere finansirao je biznismen iz inostranstva, koji je trebalo da snosi i troškove boravka u hotelu. Međutim, Soraja se posvađala s njim, pa je on, revoltiran njenim bahatim ponašanjem, jednog jutra napustio hotel. Nije im se ni javio, a njima dvema ostavio je da kako znaju umeju same plate svoje troškove. Svoje troškove je izmirio. Da su u nevolji, shvatile su tek na recepciji - priča naš dobroobavešteni izvor.

On kaže da je starleta poludela kad je videla koliki je ceh morala da podmiri iz svog praznog džepa.- Soraja i Sara pokušale su da se izvuku pričom da ih je neko pokrao, ali kako im to nije pošlo za rukom, dohvatile su se telefona i počele da zovu prijatelje da im pošalju novac. Vučelićeva je zvala sve redom, ali bez uspeha. Pozvala je i svog bivšeg dečka koji joj je poručio da joj račun plati taj koji ju je i odveo na putovanje - završava naš izvor.

Pozvali smo Soraju, koja nam je poručila da o tome ne pišemo.- To nije tačno, neko vas loži. Niko nije trebalo da mi plati putovanje, ja sam to sama finansirala. Kad odlučim da negde otputujem, sa sobom ponesem i novac, tako da takve stvari ne mogu da mi se dese. Nemojte o tome da pišete - izričita je bila Vučelićeva.S druge strane, Trajanovićkin broj telefona poznat redakciji nije bio dostupan.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track